Jedź jedź na pewno już będzie coś we krwi
Chyba pojadę na betę hcg dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba pojadę na betę hcg dzisiaj
Zapytaj też o berberyne ma więcej zastosować lepszych a działa tak jak metformina. Nie niszczy wątroby.Mi to bardziej wygląda na pozostałość po poprzedniej ciąży, ale sprawdź dla pewności.
Sama nie wiem.ide do gin za tydzień to z nią pogadam. Powiem też o tej insulinie i chyba zapytam o metę
Mój mąż przyjmował właśnie berberyne po 3 miesięcznej kuracji Sioforem. (Bral 2x850). Wszystko konto aby wątroba właśnie się zregeberiwala. Także też mogę się podpisać pod nią. Skoro jest tona dostępna bez recepty to znaczy że nie jest strikte lekiem, ale zawsze można suplementoeac. Maz bral to na IO.Zapytaj też o berberyne ma więcej zastosować lepszych a działa tak jak metformina. Nie niszczy wątroby.
Ja też mam zamiar zażywać ale jakoś nie chce do mnie dość. Znalazłam w domu jeszcze 60 tabletek metforminy to ja biorę może zdąży dojść do 2 miesięcy [emoji85]Mój mąż przyjmował właśnie berberyne po 3 miesięcznej kuracji Sioforem. (Bral 2x850). Wszystko konto aby wątroba właśnie się zregeberiwala. Także też mogę się podpisać pod nią. Skoro jest tona dostępna bez recepty to znaczy że nie jest strikte lekiem, ale zawsze można suplementoeac. Maz bral to na IO.
Ja widzę! super jak będziesz mieć wynik z bety to koniecznie się pochwalCześć dziewczyny, zobaczcie czy widać ten cień cienia czy ja już wpadam w paranoje Wyostrzyłam trochę zdjęcie. Dzisiaj mam 27 dc, normalnie okres 29 dc
No pewnie, że się pochwalęJa widzę! super jak będziesz mieć wynik z bety to koniecznie się pochwal
Ja nie pomogę, badalam poziom progesteronu chyba w 5/6 tygodniu i miałam 17. Też mi się wydawał niski ale ginekolog stwierdził że to nie ma znaczenia skoro nie mam plamień itd.Co myślicie o moim progesteronie? Badalam go dziś (24dc). W grudniu w 20dc miałam ponad normę, bo aż 34,9 a ciąży z tego nie było.
Nie ukrywam, ze teraz liczę na ciąże, a chyba za niski progesteron Zobacz załącznik 1144740
Ja nie pomogę, badalam poziom progesteronu chyba w 5/6 tygodniu i miałam 17. Też mi się wydawał niski ale ginekolog stwierdził że to nie ma znaczenia skoro nie mam plamień itd.
Dziewczyny które mają mutacje MTHFR albo w ogóle cokolwiek co związane z Trombofilią - stosujecie jakaś specjalną dietę? Czytałam dzisiaj taką stronę zespoldowna.info i tam były takie zalecenia że się załamałam rezygnacja z glutenu, absolutnie nic co ma pszenicę, wyeliminowanie nabiału (kozie mleko można), ograniczenie mięsa ale spożywanie 0.7g białka na kg masy ciala pojutrze mam konsultacje z genetykiem to dopytam jeszcze o to dokładnie ale na chwilę obecną jestem przerażona. Sama takiej diety sobie na pewno nie ułożę. A w przeciwnym wypadku opieka dobrego dietetyka i codzienne zakupy to znowu będą takie koszta...
Ktoś musiałby mi pisać takie wiadomości co godzinę myślę że to ostatnie kilka dni takiego szaleństwa. Od poniedziałku wracam do pracy więc czas będzie mi leciał od weekendu do weekendu, a wolny weekend tym bardziej przeleci nie wiadomo kiedy. Myślę jeszcze tylko nad konsultacją stricte z hematologiem. Bo wydaje mi się że ginekolodzy mają mimo wszystko małe pojęcie o tych innych chorobachDziewczyno spokojnie, nie czytaj już tych internetów bo oszalejesz. Prawie każda z nas to ma, jeśli nie masz celiakii a nie masz z tego co kojarzę to nie ma sensu wykluczać glutenu bo to szkodzi. Chodzi bardziej o żywność przetworzona żeby jej unikac, bo możemy mieć ograniczona zdolność do wydalania toksyn.
Ja żadnej diety nie stosuje, ale ogólnie raczej odżywiam się zdrowo, kiedyś sporo schudlam i staram się to utrzymać po prostu i biegam bo bardzo lubię.
Musisz się trochę uspokoić, bo nic Ci to nie pomoże a w necie jest dużo głupot albo rzeczy od których czytania odechciewa się wszystkiego. Postaw na spokój, jeśli chcesz trochę zmień dietę, bierz witaminy, ale nie wariuj. Wszystko będzie dobrze