roki_1991
Fanka BB :)
Bardzo mały przyrost, ciężkowyczuć tak na prawdę czy to pozostałość po becie czy nowa ciąża, myślę że trzeba byłoby to jeszcze sprawdzić. Co do testu owu, testy owu robi się TYLKO do pierwszego pozytywnego testu, bo później on może być właśnie pozytywny i to już nic nie oznaczaCzesc dziewczyny. Poronilam w 8 tugodniu.. zaczelam krwawic tydzien pozniej.. 1 czerwca. 3 czerwca wypdl pecherzyk z moim aniolkiem. Tego samego dni zrobiono mi usg i wszystko bylo juz czyste. Krwawilam jeszcze przez jakis tydzien.. 3 lipca zrobilam beta. Wynosilo 13.42 .. dzis powtorzylam i wynosi 13.61.. miesiaczki wciaz nie ma. Czy wam tez skakala tak beta? Czy to normalne? Dodam ze staramy sie od kiedy przestalam krwawic. Test owulacyjmy wyszedl pozytywny 2 rygodnie po zakonczeniu krwawienia. Tylko zero test owulacyjny byl ciagle pozytuwny przez ponad tydzien... co mi sie wydaje dziwne.
I od ponad tygodnia wrocily mi podobne objawy jak na poczatku ciazy.
Mozliwe zeby to byl chormon nowej ciazy? Czy to wciaz stara i tak slacze..? Jak myslicie dziewczyny?
Za kilka dni chce powtorzyc beta.. zobacze czy wkoncu zacznie spadac .. czy znowu skakac albo rosnac.
No zapytaj, bo jak są takie cyrki to trzeba zapytać w klinice. A tak, karmienie mogło wpłynąć niby, chociaż dziwne bo karmilam cały czas, A wcześniejsze cykle już były okej. Teraz odstawiłam więc zobaczymy jak będzieMysle że gdyby mogli to by przed zrobieniem krzywych nie kierowała mnie do diabetologa [emoji848] ale wiesz co sama od siebie zapytam w środę.
Możliwe że jeszcze wpływ na Twój @ miało karmienie i mają nadal hormony. Może twój organizm potrzebuje czasu na zregenerowanie ale wiesz zbadać by nie zaszkodziło tym bardziej że Wiki ma ponad rok już. Nie wierzę że lekarze tak potrafią robić pod górkę.