reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Byłam u niej aż raz [emoji12] ale jestem zadowolona z wizyty. Fajna rozmowa, konkretna babka, badania zleciła, powiedziała co i jak dalej. Teraz idę na monitoring i będziemy działać:)
Ty też z Gdańska jesteś?
Z Gdyni :) zostaje na razie u Mielcarka, bo bardzo przypadł mi do gustu, jest zabawny i pozytywny. Tylko już mi powiedział, ze heparyny raczej nie będzie chciał mi dać, acard powinien wystarczyć :/ zobaczymy... najpierw niech zaskoczy 😅🤪
Miałam zostać u Piątkowskiego, ale zawsze się stresuje u niego, a jak mi robi usg, to nigdy mi nic nie powie, sama muszę dopytywać. I jakoś tak mam wrażenie, ze jest negatywnie do mnie nastawiony. Tylko jak z mężem przychodziłam to więcej czasu nam poświęcał i odpowiadał w sumie tylko na pytania męża :/

Aaa bo Ty do Mielcarka chodzisz. A mi on jakoś nie podpasował jeśli chodzi o styl bycia [emoji12] Nadałam mu ksywkę Harry Potter [emoji23]
A czemu Ci heparyny nie da? To może i dobrze że z niego zrezygnowałam.

A Piątkowski niby taki dobry lekarz.
Z Gdyni :) zostaje na razie u Mielcarka, bo bardzo przypadł mi do gustu, jest zabawny i pozytywny. Tylko już mi powiedział, ze heparyny raczej nie będzie chciał mi dać, acard powinien wystarczyć :/ zobaczymy... najpierw niech zaskoczy [emoji28][emoji2957]
Miałam zostać u Piątkowskiego, ale zawsze się stresuje u niego, a jak mi robi usg, to nigdy mi nic nie powie, sama muszę dopytywać. I jakoś tak mam wrażenie, ze jest negatywnie do mnie nastawiony. Tylko jak z mężem przychodziłam to więcej czasu nam poświęcał i odpowiadał w sumie tylko na pytania męża :/

Aaa bo Ty do Mielcarka chodzisz. A mi on jakoś nie podpasował jeśli chodzi o styl bycia [emoji12] Nadałam mu ksywkę Harry Potter [emoji23]
A czemu Ci heparyny nie da? To może i dobrze że z niego zrezygnowałam.

A Piątkowski niby taki dobry lekarz.
Haha bo on tak wyglada w tych okularach 😂
Powiedział, ze heparyna nie, nie ma potrzeby. Ale może bym go przekonała.
Piatkowski jest dobrym lekarzem i @Paula919191 potwierdzi :) mi po prostu on nie podchodzi, jest dla mnie niemiły

Hey dziewczyny !
jak się czujecie ?
mam pytanie :) dzisiaj byłam u ginekologa ale całkowicie zapomniałam jej powiedzieć ze od wczoraj pobolewają mnie nerki. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Byłam w środę na badaniumoczu które wklejam w załączniku.
nie wiecie jaka może być przyczyna bólu w okolicach nerek ?

Załączniki

• D5279695-B6C2-4442-92EB-870D0792123B.jpeg
    D5279695-B6C2-4442-92EB-870D0792123B.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 68
Haha bo on tak wyglada w tych okularach 😂
Powiedział, ze heparyna nie, nie ma potrzeby. Ale może bym go przekonała.
Piatkowski jest dobrym lekarzem i @Paula919191 potwierdzi :) mi po prostu on nie podchodzi, jest dla mnie niemiły
Myślę że każda z nas ma inne "wymagania" Co do lekarza i to jest normalne, mi akurat Piątkowski bardzo pasuje i niezmiennie uważam go za dobrego specjalistę :) czesto sobie gdybym czy jakbym do niego nie trafiła to czy teraz byłabym w tak wysokiej ciąży :) ale Wasi lekarze też są znani w Trójmieście więc obyu Was się udało dziewczyny 😁😘
głupio się przyznać ale ostatnio miałam gorszy dzien bo tyle kasy idzie na te wizyty prywatne, na te leki, badania itd i czułam taką niesprawiedliwość że inne panie chodzą na NFZ do przypadkowych lekarzy, średnio o siebie dbają (tu mi chodzi tylko o pojedyncze przypadki) i zdrowe dzieci im się rodzą a my się staramy i często nic..no ale pieniądze rzecz nabyta wiec po kilku godzinach mi przeszlo bo przypomniałam sobie że dzięki temu niedługo moja kruszynka pojawi się na świecie :)

reklama
Do góry