Możesz podać jaki pakiet badań zrobiłaś?
Prywatnie gdzieś w diagnostyce czy innym labo?
Prywatnie gdzieś w diagnostyce czy innym labo?
Żadna z nas tutaj nie pomyślałaby ze spotka ja coś takiego [emoji17] Przynajmniej ja nawet nie zdawałam sobie sprawy ze tego ile jest niestety takich kobiet....strat... dopóki nie trafiłam tutaj [emoji17]
Mój lekarz mówił tak samo jak twój, ze czasem się zdarza. Jednak nie mogłam dopuścić do siebie myśli, co się ze mna stanie jak po raz kolejny rozsypie się na milion kawałków... bałam się, ze już sie nie pozbieram. Dlatego napisałam tutaj, dziewczyny mi podpowiedziały, jakie zrobić badania. Zrobiłam i wyszły mi mutacje. Dostałam heparynę na R i może dzięki temu, mam teraz 4 miesięczna córeczkę, poza która świata nie widzę! [emoji3059] nie straszę cię, absolutnie.. i możliwe ze lekarze się nie mylą, ze czasem się tak dzieje po prostu, z niczego...tego nie neguje. Jednak jedna dziewczyna tutaj napisała mi kiedyś, ze mam sobie zadać pytanie czy jestem w stanie spróbować bez badań, zajść w kolejna ciąże i wziąć na plecy ewentualna kolejna stratę. Nie byłam. Dlatego zrobiłam pakiet badań. Pomyśl o tym ściskam mocno [emoji3590][emoji8]