roki_1991
Fanka BB :)
Spokojnie, może tak być. Mi gin mówiła że te 6 tyg może na zmianę być plamienie/krwawienie/brak krwawienia. A do 6 tyg powinien pojawić się @ . U mnie było tak że w szpitalu miałam lekkie plemienia, potem kilka dni też, A jak sie ruszyło to nie nadazalam z wymianą podpasek .... także bądź gotowa na wszystko, bo tak na prawdę.moze się wszystko szybko zmieniać. Trzymam kciuki za dużo sił w tym czasieCześć dziewczyny. Ja już (albo dopiero ) 3 dzien po lyzeczkowaniu. Pustka jaką czuję jest nie do opisania.
Zastanawia mnie to, ze nie mam ani krwawienia ani zadnych plamien. Zupelnie nic. Brzuch nie boli, gorączki brak. A naczytalam się , że mogę mieć nawet przez 2 tyg krwawienie. Któraś też tak miała? Czy może to powód do niepokoju i lepiej to skontrolować...
Spokojnie, nA pewno wynik będzie okej choć sama pamiętam ten stres gdy otwieralam wyniki kariotypu i w dodatku nie było info czy okej czy nie, musiałam się zagłębić w to.No właśnie w kariotypach to powinno wyjść, prawda? My robiliśmy tydzień temu i już się boje wyników :/
Dla pocieszenia powiem że od kiedy jestem na tym forum ( A minęło już 3 lata) tylko jedna dziewczyna miała coś nie tak w kariotypie. Także spokojnie, będzie OKEJ