młoda1994
Fanka BB :)
Ja mam takie samo zdanie jak ty w sensie co do ukrywania poronień przed lekarzem z kliniki. Ale na teraz to jest według mnie najlepszy pomysł. Muszę przespać się tym przemyśleć i może zadzwonię jutro do mojego gin z pl zapytam co on o tym sądzi. Muszę usłyszeć kilka opinii i zdań na ten temat żeby coś zdecydować i iść w tym kierunku.@młoda1994 to znowu ja [emoji2960][emoji16]
O tym ukrywaniu poronieni to słaby pomysł bo wydaje mi się, że inna diagnostyka jest przy problemach z zajściem w ciążę, a jej utrzymaniem tak mi się wydaje. Jeśli masz wybrana klinikę poczytaj sobie jaka diagnostykę robią w danej sytuacji. Bo szkoda czasu i nerwów ba niepotrzebne badania.
Jeśli chodzi o wagę zawsze możesz powiedzieć, że we wcześniejszych ciążach byłaś szczuplejsza, a mimo to nie utrzymała się i waga tu nie ma nic do rzeczy.
Jeśli nie masz ataków padaczki od kilku lat możesz przemilczeć ten fakt.
Badania nasienia to chyba podstawa to zrobią pewnie.
Tyle udało mi się wymyślić [emoji2960] oczywiście zrobisz jak uważasz to tylko moje podpowiedzi chce jakiś pomoc bo wiem jak to jest [emoji26]
No nie do końca jestem przekonana co do ukrywania poronień po prostu.
@Madlein ehh jak to życie potrafi się skomplikować. Przykro mi, że tak wszystko się pokomplikowalo. Może jeszcze zapali się iskierka nadziei i coś się ruszy. Trzymam kciuki [emoji173]
Sama już zwatpilam w to, że zajdę w ciążę niestety. U nas sytuacja jeszcze gorsza,a poprawy zero.
Nie znam się na tym ale zapewne badania dla osób które nie były wogule w ciąży a były tylko traciły na różnych etapach tak jak ja to są różne badania i pod różnym kątem badane. Ale nie mam pewności bym musiała się dowiedzieć.
O epilepsji nie powiem bo ataków nie mam 2 lata a leków nie zażywam od 4 lat. Chociaż jeden plus bo ataki mnie strasznie męczyły i ciągle spałam byłam nie do życia. To na bank ukryje przed lekarzem. O tarczycy i IO powiem bo to i tak wyjdzie w badaniach więc nie ma co tego ukrywać.
Dziękuję za pomysły gdyby coś Ci jeszcze twoim zdaniem ważnego wpadło do głowy to daj proszę znać może coś się uda połączyć i też będzie jakieś wyjście[emoji4][emoji4] jeszcze mam chwilę czasu bo rejestrować się będę dopiero w poniedziałek a na wizytę z parę dni też będzie trzeba czekać.
Ehh wszystko takie skomplikowane i utrudnienia. Zamiast coś z górki to wszystko pod górkę.