reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak,nawet lekarz przekonal mnie że już nie potrzeba wizytować tak często więc kolejna wizyta za 3,5tygodnia ;) mam nadzieję że wytrzymam [emoji23]
Wytrzymasz, nie wiadomo nawet kiedy zleci :)

Ja się teraz przestawić nie mogę, że tak często na wizyty chodzę [emoji16] dopiero co byłam 10 lutego, we wtorek na prenatalnych, miałam iść teraz 2 marca ale przez te moje zawirowania z luteina przełożyłam wizytę na dziś. :)

Bylam na prenatlanych u dr Staniczka w Sodowscy w Katowicach. Malutka na 30 tc wszystko dobrze, około 1500g ma ;) ale jest tak glowka wcisnieta w dol i ma buzię ustawioną do kregoslupa że nic nie widzialam :( same przeplywy mam na kartce. Mialo być 3d i 4d i tak sie nastawilam ze teraz mi tak smutno że nie widzialam jej:( lewo stope w boku brzucha. ... eh. Powoem wam. 330 zl zaplacilam i dostalam mniek informacji niz u dr Bodzka na zwyklej mojej wizycie. Troche jestem rozzalona.

Bylam na prenatlanych u dr Staniczka w Sodowscy w Katowicach. Malutka na 30 tc wszystko dobrze, około 1500g ma ;) ale jest tak glowka wcisnieta w dol i ma buzię ustawioną do kregoslupa że nic nie widzialam :( same przeplywy mam na kartce. Mialo być 3d i 4d i tak sie nastawilam ze teraz mi tak smutno że nie widzialam jej:( lewo stope w boku brzucha. ... eh. Powoem wam. 330 zl zaplacilam i dostalam mniek informacji niz u dr Bodzka na zwyklej mojej wizycie. Troche jestem rozzalona.

Kochana, czasem tak jest że dzieciątko się ułoży w taki sposób że nie ma szans bo zobaczyć. Najważniejsze że wszystko jest w porządku :)

Dziewczyny miałam rano delikatne plamienie, dosłownie 3 krople. Ale od tamtej pory czysto 😒 co mam o tym myśleć? Objawów bólowych brak.

Dziewczyny miałam rano delikatne plamienie, dosłownie 3 krople. Ale od tamtej pory czysto 😒 co mam o tym myśleć? Objawów bólowych brak.
A nie ma opcji żebyś była w ciąży? Zabezpieczaliscie się po poronieniu? Bo wiem że pisałaś że czekasz na okres żeby wystartować że staraniami. U mnie z takich trzech kropli jest ciąża ale nie znam dokładnie twojej sytuacji :)

reklama
Będąc całkowicie szczerą nie zabezpieczaliśmy. Ale musiałby to być na prawdę duży fart, żeby to była ciąża, bo były to 2-3 raz kiedy daliśmy się ponieść. I myślę że miałabym jakieś objawy, chociażby wrażliwość piersi, a tu brak jakichkolwiek objawów.

Do góry