Paula919191
Fanka BB :)
Ja dziś po wizycie już, wszystko dobrze ale dziecko odwróciło się dupka więc dalej nie wiem jaka płeć szkoda ale może następnym razem się pokaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekalam do 20 tc do drugich prenatalnych dopiero wtedy Malutka sie ujawnila zawsze sie obracala tal że nic sie nie dało sie zobaczyć.Ja dziś po wizycie już, wszystko dobrze ale dziecko odwróciło się dupka więc dalej nie wiem jaka płeć szkoda ale może następnym razem się pokaże
Super Kochana [emoji3590]Ja dziś po wizycie już, wszystko dobrze ale dziecko odwróciło się dupka więc dalej nie wiem jaka płeć szkoda ale może następnym razem się pokaże
Tak,nawet lekarz przekonal mnie że już nie potrzeba wizytować tak często więc kolejna wizyta za 3,5tygodnia mam nadzieję że wytrzymamSuper Kochana [emoji3590]
To już chyba całkiem nerwy zeszły z Ciebie, co ?
U nas mała pokazała się w 18 tc [emoji16]
Wytrzymasz, nie wiadomo nawet kiedy zleciTak,nawet lekarz przekonal mnie że już nie potrzeba wizytować tak często więc kolejna wizyta za 3,5tygodnia mam nadzieję że wytrzymam [emoji23]
Bylam na prenatlanych u dr Staniczka w Sodowscy w Katowicach. Malutka na 30 tc wszystko dobrze, około 1500g ma ale jest tak glowka wcisnieta w dol i ma buzię ustawioną do kregoslupa że nic nie widzialam same przeplywy mam na kartce. Mialo być 3d i 4d i tak sie nastawilam ze teraz mi tak smutno że nie widzialam jej lewo stope w boku brzucha. ... eh. Powoem wam. 330 zl zaplacilam i dostalam mniek informacji niz u dr Bodzka na zwyklej mojej wizycie. Troche jestem rozzalona.
A nie ma opcji żebyś była w ciąży? Zabezpieczaliscie się po poronieniu? Bo wiem że pisałaś że czekasz na okres żeby wystartować że staraniami. U mnie z takich trzech kropli jest ciąża ale nie znam dokładnie twojej sytuacjiDziewczyny miałam rano delikatne plamienie, dosłownie 3 krople. Ale od tamtej pory czysto co mam o tym myśleć? Objawów bólowych brak.