MalyGosc
Fanka BB :)
Dziewczyny miała któraś z was silne bóle jajników w ciąży?
Ja miałam. Raz mniejsze, raz większe. Raz kłucia, raz ciągniecie. Minęło jak ręka odjął jak brałam magnez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny miała któraś z was silne bóle jajników w ciąży?
Sprawdzę jeszcze raz przyrost bo kilka dni temu słabo przyrastała beta.Ja miałam. Raz mniejsze, raz większe. Raz kłucia, raz ciągniecie. Minęło jak ręka odjął jak brałam magnez.
W takiej wysokiej ciąży już nie powinno wędrować łożysko ze ściany tylnej na przednia i odwrotnie. Gdzieś w okolicach połówkowych (chyba) nie przemieszcza się tak drastycznie. Wiem bo dopytywałam mojego lekarza, bo strasznie się bałam ze mi wrośnie w bliznę bo cc [emoji85] I jal się okazało że z przedniej jest na tylnej to łatwiej mi się żyło [emoji16]Dziewczyny, a ja mam takie inne pytanie jeszcze, jak to jest z łożyskiem, pamiętam że kiedyś coś czytałam na ten temat na forum ale nie pamiętam dokładnie..
Mozliwe jest żeby łożysko zmieniało położenie?
Jak byłam na IP lekarz mówił ze łożysko było na tylnej ścianie macicy a teraz na prenatalnych, w odstępie niepełna dwóch tygodni na przedniej.
Mam nadzieje ze jednak to będzie zdrowa ciąża! U mnie nie wiem jak było na poczatku z beta bo po ciąży biochemicznej przestalam ja robić. Ale za to pierwszy test wyszedł pozytywny. Kilka dni później negatywny. Ale wlasnie piersi mnie mocno bolały i wiedziałam ze cos jednak jest ma rzeczy... I dzisiaj mam córeczkę. Nie chce dawać Ci nadziei ale moze jednak stanie sie taki cud jak u mnieSprawdzę jeszcze raz przyrost bo kilka dni temu słabo przyrastała beta.
No ja właśnie testów nie robię za bardzo tylko bete.Mam nadzieje ze jednak to będzie zdrowa ciąża! U mnie nie wiem jak było na poczatku z beta bo po ciąży biochemicznej przestalam ja robić. Ale za to pierwszy test wyszedł pozytywny. Kilka dni później negatywny. Ale wlasnie piersi mnie mocno bolały i wiedziałam ze cos jednak jest ma rzeczy... I dzisiaj mam córeczkę. Nie chce dawać Ci nadziei ale moze jednak stanie sie taki cud jak u mnie
Właśnie oboje z Mężem aż się zdziwiliśmy jak dostaliśmy opis prenatalnych a tu łożysko na przedniej ścianie [emoji849] zapytam dzisiaj profesora co on o tym sądzi... [emoji6]W takiej wysokiej ciąży już nie powinno wędrować łożysko ze ściany tylnej na przednia i odwrotnie. Gdzieś w okolicach połówkowych (chyba) nie przemieszcza się tak drastycznie. Wiem bo dopytywałam mojego lekarza, bo strasznie się bałam ze mi wrośnie w bliznę bo cc [emoji85] I jal się okazało że z przedniej jest na tylnej to łatwiej mi się żyło [emoji16]
Wiesz, lekarze często robią kopiuj, wklej [emoji14] I może nie zmienił po poprzedniej pacjentce po prostu [emoji14]Właśnie oboje z Mężem aż się zdziwiliśmy jak dostaliśmy opis prenatalnych a tu łożysko na przedniej ścianie [emoji849] zapytam dzisiaj profesora co on o tym sądzi... [emoji6]
Na dzisiaj robię sobie listę pytań i spraw do omówienia, bo wiecznie w nerwach i stresie o czymś zapominam [emoji849]
Może być i takWiesz, lekarze często robią kopiuj, wklej [emoji14] I może nie zmienił po poprzedniej pacjentce po prostu [emoji14]
Mi moj kiedyś potwierdzał że łożysko jest z tyłu, a na wydruku dostałam że z przodu więc wiesz [emoji849]
Jeśli to bylaby ciąża to na tak wczesnym etapie ze na lekarza trochę za wcześnie. Chociaz ja mialam umówiona wizyte na 6 tc ale nie wytrzymałam o poszłam w 5 i juz było widać pecherzykNo ja właśnie testów nie robię za bardzo tylko bete.
Najgorsze ze w tym tygodniu mojego lekarza nie ma [emoji17]