roki_1991
Fanka BB :)
Dokładnie 38 tcI jak, faktycznie te Zuzie są takie charakterne? [emoji16] Roki przypomnij mi w którym tc Ty urodziłas??
Ty miałaś taka majówkę, a my święta Wielkanocne...
Zrób koniecznie badania, jeśli masz takie podejrzenia. A jak starania?? :*Ooooo, to muszę z Zuzią pogawędki na ten temat sobie uciąć chyba [emoji16] niech rozwazy ta opcje [emoji16]
Najlepsze są bodziaki i spiochy/polspiochy przynajmniej dla nas, bo skarpetki to było zło konieczne Na noc zakładałam pajacyka, to też w sumie wygodne było. Jeśli masz body kopertowe czyli takie rozpoznane z przodu to są fajne, wtedy nie trzeba przez głowę ubierać i myślę że po 5-7 sztuk dośćKarola, @roki_1991, wy dwie przecież w kwietniu urodzilyscie, dopiero jakoś to do mnie dotarło [emoji85][emoji23] podpowiedzcie mi coś jeśli chodzi o ubranie maluszków co wam się przydało, a co nie... Czy jakaś listę mialyscie do skompletowania wyprawki dla dzieciaczkow? Wczoraj szukałam czegokolwiek, jakiejkolwiek podpowiedzi i sama nie wiem co kupić [emoji23]
Karola miałaś mało ubranek w rozmiarze 56, ale co dla Ciebie znaczy malo? [emoji16] Żebym jakiś punkt odniesienia miała [emoji16]
Nie kupuj koszulek bo to jest masakra