coco07
Fanka BB :)
Ojojoj[emoji7] to u ciebie tez jakoś mega szybko leci!![emoji51][emoji86] już zaraz 100 dniówka, a rzeczywiście pamietam, ze dopiero tu dawałam zdjęcie [emoji86][emoji28] Pokaz swój brzuszek [emoji9]Nie wiem, nie wypowiem się w tym temacie, tak jka mówiłam, ja jestem z tych bojazliwych.... [emoji1] zanim teraz bez zaleceń lekarza wzięłam magnez to znerwicowana chodziłam że 2 tygodnie i zastanawiałam się czy brać czy nie...
Kochana, ale brzusio pokaźny [emoji7] a dopiero pamiętam jak wstawialas na 100dniowke brzuszek.... A to u nas 15 stycznia już 100dniowka.... [emoji4]
To u Ciebie już właściwie lada dzień może wszystko się wydarzyć.... ;*
O no to wspaniale ;*
Pakuj się już powoli, żeby Cię jakiś nagły zwrot akcji nie zaskoczył.... [emoji12] Trzymam kciuki, żeby oczywiście wszystko zgodnie z planem poszło ;*
Jaaaa.. 25 tc, ale zaczynają mi się akcje z kręgosłupem... Zaczyna się robić ciężko [emoji6] Mała zaczyna się rozpychac coraz mocniej, my oboje zakochani w niej na zaboj [emoji6] ciśnienie mierze, też miewam skoki, a najczęściej jak jestesmy u teściowej, przypadek? [emoji23]
No i zwleklam jak mogę z wyprawka. Nie mam praktycznie nic. Nie wiem za co się zabrać. Już na Męża krzyczę że musimy się za to zabrać, ale nie wiem od czego zacząć.... [emoji16] Tak naprawdę z tego co się na pewno przyda mam dwa bodziaki, czapeczke i niedrapki. [emoji23]
Oooo, słodziaku, Ty to masz malutki brzuszek, ja mam niewiele mniejszy, mam wrażenie [emoji16]
Boze, zazdroszczę!
A Maleńka jest taka.... Boże, do schrupania, sama słodycz [emoji3059]
Tak, ja już spakowana od dawna, a już 2 razy mi się przydała torba bo jechałam na obserwacje [emoji85] ale mam 2 torby różne, dla mnie i dla małej, a ostatnio wylądowałam w szpitalu a tam w torbie laktator i pampersy [emoji28][emoji23] wiec akurat dziś już wszystko ogarnelam na tip top i powinno być bez żadnych niespodzianek [emoji6] i oczywiście trzymam się wersji, ze teraz już nie panikuje i jadę dopiero do porodu ...[emoji28]
Tak, mi tez się wydaje ze to ja przejęłam po roki ten brzuszek dlatego teraz @Takaja123 koniecznie bierzesz po mnie![emoji9][emoji9][emoji9]Ja miałam om 05.05, ty jakoś podobnie nie rodziłas? Chyba Coco twój przejęła :-)