reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bardziej liczyłam na radę kiedy właśnie robić test. Dzięki
No, jeśli musisz że owy była 16/17dc i miewasz cykle po 30-31 dni, to zrobiłbym właśnie tego 30 dnia. A tego testu dzisiejszego nie bierz w ogóle pod uwagę, bo na bank wadliwy ;)

Mój gin polecił brać duphaston od drugiej połowy cyklu. Zaczęłam od 15dc. Miałam go brać do planowanego dnia wystąpienia @. Zrobić tego dnia test. Jeśli ciąży by nie było to przestać brać i znowu czekać do drugiej połowy cyklu i brać na nowo w takim samym schemacie.
Z testem nie wytrzymałam. Zrobiłam pierwszy 10dpo i nic nie wyszło, drugi z dzisiaj 12dpo i pozytywny. Zatem kontynuuje przygode z duphastonem.
Gratulacje :)

reklama
Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Mój gin polecił brać duphaston od drugiej połowy cyklu. Zaczęłam od 15dc. Miałam go brać do planowanego dnia wystąpienia @. Zrobić tego dnia test. Jeśli ciąży by nie było to przestać brać i znowu czekać do drugiej połowy cyklu i brać na nowo w takim samym schemacie.
Z testem nie wytrzymałam. Zrobiłam pierwszy 10dpo i nic nie wyszło, drugi z dzisiaj 12dpo i pozytywny. Zatem kontynuuje przygode z duphastonem.

Dziewczyny zrobiłam ten test o którym wczoraj pisałam i szok... O cichutku się cieszę ale po pracy jak zdążę to zajadę zrobić betę i progesteron

Załączniki

• IMG_20191216_045646.jpg
    IMG_20191216_045646.jpg
    756,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry