reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Robiłam o tej samej godzinie w tym samym labo:(
Rozumiem, to dobrze. Czekamy i trzymamy kciuki [emoji3590]
Cześć. Można dołączyć? Coś o mnie, mam 28 lat staram się z mężem o dzieciątko prawie 1.5 roku. Udało się zajść w upragniona ciążę w październiku, jednak już na samym poczatku dowiedziałam się że nie jest dobrze z powodu źle przyrastajacej bety [emoji17] 2 dni po @ beta 357, 48h później 609, a 6 dni później tylko 870, po kolejnych 48h tylko 960, więcej nie robiłam żeby się nie stresować. Jednak w 6t+4d dostałam krwawienia, na usg lekarz stwiedzil że w ciągu tygodnia powinnam poronic pomimo że pęcherzyk urosl (miał tylko ok 7 mm) i pojawiło się ciałko żółte, ale nie dał szans tej ciąży... W 7t+2d dostałam silnego bolu, skurczy i krwawienia, co oznaczało zakończenie moje upragnionej ciąży [emoji20] zobaczylam przecherzyk [emoji17] Jestem świeżo po stracie, od razu chcemy probowac z mężem starac się dalej o dzieciątko.
Pytanie do was kiedy powinna nadejsc prawidłowa @? I ile trwa takie poronnne krwawienie? Dziś usg, mam nadzieję że tak wszystko dobrze wygląda...
Cześć, przykro mi z powodu straty. Krwawienia po poronieniu mogą trwać kilka dni lub kilkanaście a oczekiwania na miesiączkę to też kwestia indywidualna, ja dostałam równo po miesiącu od poronienia.
Witam
Pozwolicie że dołączę do was nie która mnie znają
Kilka słów w sierpniu zaszłam w ciaze A we wrześniu poronilam aktualnie 25dc z niecierpliwości zrobiłam test ale negatyw chyba za wcześnie poczekam do niedzieli
Objawy przypuszczalne swędzenie skutków kucia jajników zawroty i mdłości ale oczywiście nie całymi dniami
Cześć Kasiula! :*
Trzymam kciuki za Was [emoji3590]

reklama
@Vici32 to że beta ma taki przyrost to się nie martw. Najważniejsze że rośnie bądź dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki i daj znać jak po wizycie.

Dziewczyny mieliście tak że kolejne usg było robione po 5 tygodniach ? Mialam ostatnio 14 listopada ale też byłam na wizycie 25 listopada i mi nie zrobił. Kolejna wizyta 19 grudnia i wtedy będę miala usg.

Rozumiem, to dobrze. Czekamy i trzymamy kciuki [emoji3590]Cześć, przykro mi z powodu straty. Krwawienia po poronieniu mogą trwać kilka dni lub kilkanaście a oczekiwania na miesiączkę to też kwestia indywidualna, ja dostałam równo po miesiącu od poronienia.
Cześć Kasiula! :*
Trzymam kciuki za Was [emoji3590]
Nnat A jak u ciebie kochana
Jak fasolka [emoji4]

@Vici32 to że beta ma taki przyrost to się nie martw. Najważniejsze że rośnie bądź dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki i daj znać jak po wizycie.

Dziewczyny mieliście tak że kolejne usg było robione po 5 tygodniach ? Mialam ostatnio 14 listopada ale też byłam na wizycie 25 listopada i mi nie zrobił. Kolejna wizyta 19 grudnia i wtedy będę miala usg.
Ja miałam przerwę między usg 4,5 tygodnia :)
Nnat A jak u ciebie kochana
Jak fasolka [emoji4]
U mnie wszystko dobrze, od drugiej połowy października odpoczywamy na l4, fasolka rośnie, lubi dokazywac i kopać jak taty nie ma obok :) śmiejemy się że już Maz ma układy, no i że będzie zdecydowanie córeczką tatusia :)
19 tygodni minęło w moment, zaraz półmetek [emoji6]

Ja miałam przerwę między usg 4,5 tygodnia :) U mnie wszystko dobrze, od drugiej połowy października odpoczywamy na l4, fasolka rośnie, lubi dokazywac i kopać jak taty nie ma obok :) śmiejemy się że już Maz ma układy, no i że będzie zdecydowanie córeczką tatusia :)
19 tygodni minęło w moment, zaraz półmetek [emoji6]
Pamietam jak pisałaś tutaj, ze się udało. Tyle czasu już minęło, szok!

@babydust jak u Ciebie?

Ja pierwsze usg gdzie już było serduszko miałam ok połowy czerwca, kolejne miało być bodajże 23 lipca

Pamietam jak pisałaś tutaj, ze się udało. Tyle czasu już minęło, szok!

@babydust jak u Ciebie?
dziekuje ze pytasz :) Paula ty tez :)
dzisiaj bylam na usg :) pecherzyk 13mm jest i pecherzyk zoltkowy :) dzisiaj 5t3d :) za tydzien mam nadzieje ze bedzie serduszko co u mnie juz duuuzo :)
niestety elementy nieprzyklejonej kosmowki tez wiec mam zwiekszyc duphaston

Ostatnia edycja:
reklama
@babydust też się zastanawiam jak u Ciebie??? Mam nadzieję,że wszystko dobrze :) @mohaaa , @Takaja123 jak działania??? ;)
Działamy, haha :D u mnie dziś 13dc i trochę śluzu przezroczystego miałam, ale nie wiem czy to już, bo mnie raczej nigdy nic nie boli w czasie owu. Wczoraj tylko trochę piersi miałam czule na dotyk. A Ty krótko po miesiączce jesteś?

Do góry