reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 najtaniej wyjdzie Ci zapewne w diagnostyce. Zajrzyj na stronę mają tam specjalne pakiety (tarczycowe, dla planujących ciążę z lh, fsh, hormonalne, metaboliczne itp.). Robiłam tam ostatnio pełny panel tarczycowy, to w pakiecie zaoszczedziłam około 50 zł.
W diagnostyce czyli? Sorry za głupie pytanie ale nie wiem o co chodzi [emoji23]

reklama
Dziękuję dziewczyny. Jutro znajdę chwilę czasu i porównam ceny ale z tego co się kiedyś orientowalam to właśnie szpital ma najtaniej ale się jeszcze upewnię.

Dziewczyny a jeszcze jedno pytanie. W DE miałam robiony panel hormonalny ale tu nie patrzą na dni cyklu i zrobili mi badania w dzień przed miesiączka gdzie lh fsh i inne powinny być robione między 2 a 5dc i wyszło mi stosunek lh do fsh 0.58 ( wiem że ten wynik jest ze tak powiem nie wiarygodny) ale jeśli wynosi ogólnie poniżej 0.6 to co to oznacza?

reklama
Ok

Jak dla mnie nie ma znaczenia czy labo czy szpital. Link do: Cennik badań - Sklep Diagnostyki
To cennik. Ceny w zależności od labo mogą się różnić 5-15%.
Dziękuję za linka. Porównam sobie dzisiaj ceny badań żeby mieć mniej więcej rozeznanie ile takie badania kosztuja.

Nigdy nie musialam robić prywatnie bo w Pl dostałam skierowanie na takie badania od ręki, a tu w DE brak słów.

Do góry