reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati w zależności kiedy naprawdę zaszłaś w ciąże.. czy na początku owulki.. czy była w prawidłowym dniu cyklu itp.. ale myślę że nawet za półtorej tygodnia max do dwóch powinnaś już widzieć CO NIE CO kochana!!
Tak się cieszę..a męża rozumiem...:-( jest mu cięzko się cieszyć.. boi się tak jak Ty się boisz.
Ale bądź dzielna.. myśl pozytwynie to połowa sukcesu

reklama
Dziekuje Wam za ciepłe słowa ja dzis mam dzień lenia hihihi jeszcze jutro i pojutrze do pracy i urlopale ciekawe co potem zrobie nie wiem czy isc juz dzis sie do gin zarejestrowac

Witajcie dziewczynki!!!
Zabrałam sie za nadrabianie zaległości i takie wspaniałe nowiny:
Also i Niusia przeogromniaste gratulacje!!!!!Myślcie pozytywnie, tym razemMUSI byc dobrze!!!!
My wczoraj z M wrocilismy z wesela spod Koszalina, było cudownie, wybawiliśmy sie i zakonczylismy sezon weselny w tym roku(to było czwarte). Dzisiaj wzielismy wolne i zaraz lecimy na szalenstwo zakupowe do Trojmiasta. M powiedział, ze kupi mi wszystko co sobie wybiore:-):-):-):-)

Ona więc tym bardziej się cieszę że jesteś tutaj z nami. A tego przeraklamowanego dupka odpuść poszukaj lekarza z sercem a nie takiego co wypycha portfel.

Pati - teraz bądź samolubna i myśl tylko o sobie i dzidzi.. a do ginka napewno się już zapisz.. po co później masz się stresować.
Dla Twojego swiętego spokoju.. robiłabym sobie betę co dwa trzy dni.. i patrzyła jak ładnie rośnie :rofl2:

Witaski allaa balangowiczko ;-):laugh2::-D

Wiec wykorzystaj męża.. bo szybko może nie być taki dobry ;-) hmmm chyba byłaś bardzoooo grzeczna skoro chcę Cię tak rozpieszczać? Czy On ma tak zawsze ???:-p:-D:tak:

musze sie dowiedziec czy u mnie w przychodni mozna zrobic juz widze te terminy do gin. wrrrrr ale powiem Wam ze mam jakiś spokuj w obie ostatnio tak nie bylo a teraz sie smialam do M ze mam przeczucie ze bedzie wszystko ok i ze mam jeszcze jedne przeczucie al jemu sie nie spodoba hihihi ze to nie bedzie chłopiec zacł sie smiac i mozi ze co ja tam wiem ;-)

AAAa Sywlia chyle czoła... zapomniałam że już wróciłaś...:zawstydzona/y:

Kochana cieszę się ze wypoczęłaś to najważniejsze. A że już niedługo znów sie będziesz byczyć.. super!! Należy się a co...:laugh2:
Piszesz że szalałaś w toplles i nago :szok::-D:laugh2: no nonono odważna z Ciebie dziewczynka.. więc opalenizna musi być miodzio :-)

alla no to imprezowanie zakonczone my jeziemy 20 na wesele mam nadzieje ze bedzie fajnie i dam rade :-)
radzę korzystac z przypływów emocji u meza jedz szybciutko na zakupy :-)

reklama
slodziutka z tym wyborem lekarza u mnie kiepsko bo mieszkam w malym miescie i juz wybor mi sie konczy ehh.Bylam u wielu ale jakos nie moge trafic bo zawsze jest cos nie tak,ostatni byl fajny ale...nie pracuje w szpit,nie robi usg tylko wysyla gdzie indziej no i slyszalam ,ze jakies mial czy ma klopoty ze schizofrenia:szok:.Moze dam temu obecnemu jeszcze jedna szanse ehhh

Do góry