reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co chyba sie ogarne troszke w końcu to juz 12 a ja dalej w piżamie wykapie sie i pojde do lekarza mam 400m od domu wiec daleko nie jest :-) zobaczymy jakie sa terminy.
Narazie was pożegnam życze miłego dnia id edo łazienki zobacze c z mojego psa zostało hahah buziolki kochane jesteście

reklama
Jeszcze jest anetusia która opuściła nas :zawstydzona/y:

Allaa zmykaj j bawcie się dobrze.. całuski dla Was

ona26 blisko mnie mieszkasz :-)

Dzisiaj święto więc świętujcie obiadek poza domem ;-):tak:

no jeszczee za 6 dni kasiek testuje i ona chyba tez II zobaczy :-) więc obfity ten wrzesień...

ona my sie wysypiemy w październiku albo listopadzia a co!!! :-) u mnie nie było problemu z utrzymaniem ciąży, z jakiegos powodu nastapiło zatrzymanie rozwoju zarodka i sie nie pokazał...ona a ty zarodek na usg widziałas? nie wiem czy ma to związek z endo......ale chyba nie...

pixella dla nas listopad to juz musi byc extra miesiac;p.Ja mialam robione usg jak przyszlam do szpitala dopiero i elkarz powiedzial"tu zadnej ciazy nie ma",wieczorem poronilam w lazience,badania histopat.pokazaly ze zarodek byl,tyle wiem

reklama
Do góry