młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję i wzajemnie [emoji3526]@Paula919191 oby tak było zawsze razem raźniej trzymam za nas kciuki [emoji173]
@młoda1994 miłego dnia kochana [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i wzajemnie [emoji3526]@Paula919191 oby tak było zawsze razem raźniej trzymam za nas kciuki [emoji173]
@młoda1994 miłego dnia kochana [emoji173]️
U mnie to samo. Tylko że po acardzie moja miesiączka trwa 2 dni i jest mega.. A potem już brak.A do mnie przyszła jednak @, także ciąża to nie była chociaż ta miesiączka dziwna, znów jakaś słaba i nawet specjalnie nic mnie nie boli
To tak jak u nas! pierwszy cykl po poronieniu niby już zaczynamy działania, ale w płodne jakoś mi nie było pilno do przytulanek za to teraz sobie nie żałowaliśmy. Trochę się o tym myśli, więcej o wykańczaniu mieszkania, zobaczymy co będzie za tydzień. Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą, a Wy rośnijcie zdrowoDziękujemy [emoji3590]
Trzymam w takim razie mocno kciuki! u nas pierwszy cykl niby chciałam już, ale się bałam, trochę celowo ominelam płodne dni.. Ale w drugim cyklu, a pierwszym tak na serio od razu się udało [emoji6] oby i u Was tak się udało [emoji3590]
Trzymam za Was tak mocno kciuki.....!! Niech już się tak przygoda z problemami w końcu skończy....
I to, co @coco07 pisała, dobrze że jest praca, która pochłania dużo myśli.... u nas też to pomogło, mimo że miałam niesamowite "parcie" na ciążę, ale tu wykańczanie mieszkania, praca, itd..
No i dziękuję Kochana [emoji3590]
A to i u mnie na wieczór jest większy... Ale skończyły mi się problemy z olbrzymim puchnięciem i jakos taki brzuszek się mały teraz wydaje
Rob zdjęcia, aktualizuj.... Ja męża próbuje ściągnąć żeby robił nam co tydzień zdjęcia na pamietke, miały być od 12 tc, a dalej za to się nie zabraliśmy
A tak to sama nie mam nawet dobrego lustra żeby sama bokiem zrobić zdjęcie
Kiedy tak wyraźnie uwidocznil się u Ciebie brzuszek?
No dobra dziewczyny, to i ja mam pytanie do Was... Ja mam na umowie wpisaną najniższa krajowa, ale rozliczana jestem jeszcze z prowizji. W sensie podstawa+% od obrotu.
I teraz liczone mam miec z tego co na umowie, czy rzeczywiście ze średniej??
Hej
Czasami zdarzają się takie trudniejsze dni, ale każda musi przejść to na swój sposób. Mam nadzieję że to tylko chwilowy spadek formy :*
Trzymam kciuki za owocne starania
Dziękujemy [emoji3590]
Trzymam w takim razie mocno kciuki! u nas pierwszy cykl niby chciałam już, ale się bałam, trochę celowo ominelam płodne dni.. Ale w drugim cyklu, a pierwszym tak na serio od razu się udało [emoji6] oby i u Was tak się udało [emoji3590]
Trzymam za Was tak mocno kciuki.....!! Niech już się tak przygoda z problemami w końcu skończy....
I to, co @coco07 pisała, dobrze że jest praca, która pochłania dużo myśli.... u nas też to pomogło, mimo że miałam niesamowite "parcie" na ciążę, ale tu wykańczanie mieszkania, praca, itd..
No i dziękuję Kochana [emoji3590]
A to i u mnie na wieczór jest większy... Ale skończyły mi się problemy z olbrzymim puchnięciem i jakos taki brzuszek się mały teraz wydaje
Rob zdjęcia, aktualizuj.... Ja męża próbuje ściągnąć żeby robił nam co tydzień zdjęcia na pamietke, miały być od 12 tc, a dalej za to się nie zabraliśmy
A tak to sama nie mam nawet dobrego lustra żeby sama bokiem zrobić zdjęcie
Kiedy tak wyraźnie uwidocznil się u Ciebie brzuszek?
No dobra dziewczyny, to i ja mam pytanie do Was... Ja mam na umowie wpisaną najniższa krajowa, ale rozliczana jestem jeszcze z prowizji. W sensie podstawa+% od obrotu.
I teraz liczone mam miec z tego co na umowie, czy rzeczywiście ze średniej??
Hej
Czasami zdarzają się takie trudniejsze dni, ale każda musi przejść to na swój sposób. Mam nadzieję że to tylko chwilowy spadek formy :*
Trzymam kciuki za owocne starania
Nie mam wewnętrznego regulaminu, tak między Bogiem a prawda....@nnat. Najczęściej ze średniej.
Chociaż bywa tak, że prowizji się nie zalicza. Dzieje się tak wówczas, gdy w będąc na chorobowym masz i tak prowizję wypłacaną. Musiałabyś sprawdzić co masz wpisane w wewnętrznych regulaminach.
No to mam nadzieję że potoczy się tak jak u nas [emoji3590]To tak jak u nas! pierwszy cykl po poronieniu niby już zaczynamy działania, ale w płodne jakoś mi nie było pilno do przytulanek za to teraz sobie nie żałowaliśmy. Trochę się o tym myśli, więcej o wykańczaniu mieszkania, zobaczymy co będzie za tydzień. Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą, a Wy rośnijcie zdrowo
To trzeba by było posprzątać, hahahhahhaA pochwalcie się swoimi mieszkaniami! Mnie czeka to w przyszłym roku, to może sobie jakieś rozwiązania podpatrzę
Legalnie, legalnieJeśli dostajesz ten procent od obrotu normalnie legalnie na konto to będzie się też liczyć a jeśli pod stołem, no to wiadomo że nie
Nie mam wewnętrznego regulaminu, tak między Bogiem a prawda....
Mala foremka, zatrudnia z 10 os i to wszystko... No to mam nadzieję że potoczy się tak jak u nas [emoji3590]
Już mieszkacie na nowym czy przeprowadzka jeszcze przed wami? To trzeba by było posprzątać, hahahhahha
Chętnie się pochwalę, ale nam sporo brakuje jeszcze do pełnego urządzenia mieszkanka...
Generalnie u nas klasyka, ma być "swojsko", każdy ma się czuć "jak u siebie", nie chcemy żeby mieszkanie było jak wyjęte z katalogu Legalnie, legalnie
Też mi się tak wydaje, ale tak jak pisałam, w umowie mam najniższa krajowa wpisana. stąd pytanie do dziewczyn siedzących w temacie