reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeśli będę miała dalej podstawy żeby myśleć, ze się udało, to w piątek 27dc pewnie zrobię test albo betę, bo następnego dnia będziemy u rodziny, a nie chce żeby ktoś się domyślał. No i będziemy na imprezie zakrapianej, wiec muszę mieć pewność
Rozumiem. To może lepiej beta bo test może pokazać negatyw a ciąża może być. A beta nawet w 27dc jeśli się udało to coś pokaże mimo ze cykl może być 30dniowy.

reklama
Ivvonka dotycza calosci. To jest najbardziej rozszerzone dostepne na ten moment badanie jakie istnieje. Od pobrania krwi nam rodzicom (dziecka krew mieli w banku jeszcze zachowane po mikromacierzach) na wyniki mamy czekac okolo 4 miesiace.

@mohaaa trzymam kciuki za dwie kreski. :)

@cukier.wanilinowy matko kochana 4 m-ce czekania. To ja przy czekaniu na mikromacierze myślałam, że jajo zniosę. W grudniu mamy wizytę to zapytam czy Instytut robi takie badania (muszę nazwę zapisać). A Ty jak się czujesz? Bo pamiętam, że strasznie zabiegana zawsze byłaś.

Znalazłam coś takiego a nie wiedziałam, że istnieje taka możliwość przekazania. A tak naprawdę nie wiem co w moim przypadku zostało zabezpieczone. Ale według tej informacji rozumiem, że wszystkie zostały przekazane, dobrze rozumiem?

Załączniki

• Screenshot_20191013-190833.png
    Screenshot_20191013-190833.png
    114,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry