Tak po moim poronieniu czytałam dużo na ten temat, pani doktor w szpitalu również tłumaczyła mi ze teraz wszystkie dzieci są chowane w wyznaczony do tego miejscu, nie mogą utylizowac kiedys tak było a od paru lat weszła ustawa ze wszystkie dzieci nie narodzone maja mieć godne miejsce swojego pochówku, aby rodzice dzieci utraconych też mogli zapalić swiatelko pamięci. Ja we wtorek jadę zapalić go mojemu Aniołkowi.Wg. prawa jest przekazywany do pogrzebu w miejscu do tego wyznaczonym.
reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie. Zapal również w imieniu mojego utraconego dziecka. Ja kolejnym razem, kiedy będę, pomyślę o Twoim.Tak po moim poronieniu czytałam dużo na ten temat, pani doktor w szpitalu również tłumaczyła mi ze teraz wszystkie dzieci są chowane w wyznaczony do tego miejscu, nie mogą utylizowac kiedys tak było a od paru lat weszła ustawa ze wszystkie dzieci nie narodzone maja mieć godne miejsce swojego pochówku, aby rodzice dzieci utraconych też mogli zapalić swiatelko pamięci. Ja we wtorek jadę zapalić go mojemu Aniołkowi.
Zabulinka_86
Też mam zamiar pojechać.Tak po moim poronieniu czytałam dużo na ten temat, pani doktor w szpitalu również tłumaczyła mi ze teraz wszystkie dzieci są chowane w wyznaczony do tego miejscu, nie mogą utylizowac kiedys tak było a od paru lat weszła ustawa ze wszystkie dzieci nie narodzone maja mieć godne miejsce swojego pochówku, aby rodzice dzieci utraconych też mogli zapalić swiatelko pamięci. Ja we wtorek jadę zapalić go mojemu Aniołkowi.
Dziękuję na pewno zapale.Wszystkiego dobrego dla Ciebie. Zapal również w imieniu mojego utraconego dziecka. Ja kolejnym razem, kiedy będę, pomyślę o Twoim.
Wiatraki
Dziękuję.Dziękuję na pewno zapale.
jestemtu
Mam już tak strasznie wszystkiego dość... Tydzień temu wyszłam ze szpitala po poronieniu wywołanym farmakologicznie. Na usg wszystko było w porządku, w tej całej cholernie przykrej sytuacji ucieszyłam się że obyło się bez zabiegu. Hcg od początku było niskie. Spadało.. Ale po zabiegu nieznacznie wzrosło. Poziom z jakim wychodziłam to 186 jednostek. Dziś, tydzień po poronieniu wzrosło do 326.. Nie wiem czemu. Umieram z nerwów. Co znowu jest nie tak...
Aneczka85_01
Mam już tak strasznie wszystkiego dość... Tydzień temu wyszłam ze szpitala po poronieniu wywołanym farmakologicznie. Na usg wszystko było w porządku, w tej całej cholernie przykrej sytuacji ucieszyłam się że obyło się bez zabiegu. Hcg od początku było niskie. Spadało.. Ale po zabiegu nieznacznie wzrosło. Poziom z jakim wychodziłam to 186 jednostek. Dziś, tydzień po poronieniu wzrosło do 326.. Nie wiem czemu. Umieram z nerwów. Co znowu jest nie tak...
Kurcze to nawet nie możliwe zeby było większe . Może umow się do lekarza albo powtórz bete . Robiłaś w tym samym labo ?
jestemtu
W tym samym.. Jutro idę skonsultować ten wynik ale bardzo się boję. Ten wynik raczej p niczym dobrym nie świadczy..Kurcze to nawet nie możliwe zeby było większe . Może umow się do lekarza albo powtórz bete . Robiłaś w tym samym labo ?
Aneczka85_01
W tym samym.. Jutro idę skonsultować ten wynik ale bardzo się boję. Ten wynik raczej p niczym dobrym nie świadczy..
Może nie oczyscilas się.. może było krwawienie ale nie do końca ;(
reklama
jestemtu
Ja już sama nie wiem co myśleć.. Jak byłam w szpitalu miałam codziennie robione usg i przy wypisie dostałam informację że jest w porządku. W domu jeszcze przez kolejne dni było krwawienie. Powinno być dobrze ale ten rosnący wynik wskazuje na to że tak nie jest..Może nie oczyscilas się.. może było krwawienie ale nie do końca ;(