reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niestety teraz jak zmniejszy mi dawkę żeby tsh podskoczylo to podskoczy tak że będę miała prawie 10 zawsze tak mam i później włączę aby obniżyć tsh do minimum 2.0

Pilnuje czasu takiego ze biorę i czekam godzinę za nim coś zjem czy się czegoś napije.

Trochę senna jestem nic więcej.

Nie biorę leków przeciwzakrzepowych bo nigdy nie miałam z tym problemów. I nie wyszło w badaniach problemów z zakrzepowoscia.

Ta tabletka 25 dzieli się na pół wiec byłaby możliwa dawka 137,5, ale to już musi lekarz zdecydować.

reklama
Ta tabletka 25 dzieli się na pół wiec byłaby możliwa dawka 137,5, ale to już musi lekarz zdecydować.
Mam skierowanie jutro się zarejestruje i pójdę na badania i po mniejsza dawkę i pewnie po 3 miesiącach znowu kontrola tsh ft3 ft4 aż się tego boję jak obniża mi dawkę.

Teraz mam tak niski wynik tsh a do wizyty u lekarza muszę zażywać dalej 150 to wtedy całkiem mi zjedzie wynik.

Mam skierowanie jutro się zarejestruje i pójdę na badania i po mniejsza dawkę i pewnie po 3 miesiącach znowu kontrola tsh ft3 ft4 aż się tego boję jak obniża mi dawkę.

Teraz mam tak niski wynik tsh a do wizyty u lekarza muszę zażywać dalej 150 to wtedy całkiem mi zjedzie wynik.

A jak długo czekasz na wizytę? A masz stałego lekarza? Może Zadzwon do niego. Do lekarzy można dzwonić. Nie tylko do ginekologów. W ostateczności poproś w rejestracji, by się zapytali lekarza, bo taka nagła sytuacja.

A jak długo czekasz na wizytę? A masz stałego lekarza? Może Zadzwon do niego. Do lekarzy można dzwonić. Nie tylko do ginekologów. W ostateczności poproś w rejestracji, by się zapytali lekarza, bo taka nagła sytuacja.
Ja mieszkam w DE i lekarze nie chcą rozmawiać przez telefon. Jednak wolę iść osobiście ponieważ będę miała robione jeszcze USG tarczycy.

reklama
Do góry