reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Was też tak męczą mdlosci. Zaczynają się jak tylko wstanę. Owszem zjem coś przechodzą ale za 2 godziny znów się pojawiają. I cały czas coś muszę chrupnac aby przeszło. Gumy te z pregna nic nie pomagają.
U mnie te gumy powodowały odruch wymiotny ;)
Miałam jak Ty, że tylko po jedzeniu przechodziło.

reklama
Dzisiaj kupiłam sobie paluszki i od czasu do czasu zajadam. Chociaż mogę normalnie funkcjonować dzisiaj.
No te gumy nic nie daja i szybko tracą smak.

Też tak miałam w ciąży z synem. Mi pomagały płatki migdałów. Lekarz przepisał mi nawet jakieś tabletki na mdłości, ale ich nie wykupiłam. Bałam się zaszkodzić dziecku.

Czy ktoś tu się zna i jest w stanie stwierdzić czy te wyniki nasienia są Ok? Niestety nie ma tu parametru plemników prawidłowych i nieprawidłowych, wiec sami już nie wiemy, a wizyta dopiero w poniedziałek

71A05D77-74A4-4806-AA4A-E8348D261D02.jpeg

mohaa a twoj m choc troche sie suplementuje ?
bo chyba zle nie jest ale szalu nie ma :( takie minimum dobrze ze ma duzo zywych i calkiem spory ejakulat wiec w sumie sporo ich wychodzi ale dosyc dluga aglutynacja i ruchliwosc plemnikow nie jest oszalamiajaca
wiec jakas suplementacja sie by przydala

mohaa a twoj m choc troche sie suplementuje ?
bo chyba zle nie jest ale szalu nie ma :( takie minimum dobrze ze ma duzo zywych i calkiem spory ejakulat wiec w sumie sporo ich wychodzi ale dosyc dluga aglutynacja i ruchliwosc plemnikow nie jest oszalamiajaca
wiec jakas suplementacja sie by przydala
Tak, stosuje profertil od 2,5 miesięcy prawie. Tylko ze nie wiem czy pamiętasz, on miał zylaka powrózka nasiennego i właśnie 2,5 miesiąca temu miał zabieg usunięcia.

Tak, stosuje profertil od 2,5 miesięcy prawie. Tylko ze nie wiem czy pamiętasz, on miał zylaka powrózka nasiennego i właśnie 2,5 miesiąca temu miał zabieg usunięcia.
A robiliście wczesniej badania ? Poprawily sie wyniki po operacji? Bo jak pisalam zle nie jest. Na ruch najlepiej l karnityna duze dawki lub pepsi przed serduszkowaniem. a na uplynnienie duze dawki wit c :)

Ostatnia edycja:

Mój tez stosował ten drogi suplement i nic nie pomógł , tyle ze morfologia była dobra . Jeśli chcesz poszukaj tego taniego
IMG_3593.JPG

Niech mąż dużo pije wody . Upłynnienie tez jest wysokie bo 60 a lepiej jak jest mniej . Po tych tanich tabsach parametry nasienia dużo się zmieniły na lepsze a w szczególności ruchliwość i dużo więcej prawidłowych miał . Potem zrobię zdjęcia wyników przed suplementacja i po

reklama
A robiliście wczesniej badania ? Poprawily sie wyniki po operacji? Bo jak pisalam zle nie jest. Na ruch najlepiej l karnityna duze dawki lub pepsi przed serduszkowaniem. a na uplynnienie duze dawki wit c :)
Tak. robiliśmy. Były dużo gorsze. Natomiast teraz robiliśmy w innej klinice i się okazało, ze pakiecie podstawowego badania, nie ma morfologii, wiec dziś zrobił badanie ponownie.

Do góry