reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Was też tak męczą mdlosci. Zaczynają się jak tylko wstanę. Owszem zjem coś przechodzą ale za 2 godziny znów się pojawiają. I cały czas coś muszę chrupnac aby przeszło. Gumy te z pregna nic nie pomagają.
U mnie te gumy powodowały odruch wymiotny ;)
Miałam jak Ty, że tylko po jedzeniu przechodziło.

reklama
Dzisiaj kupiłam sobie paluszki i od czasu do czasu zajadam. Chociaż mogę normalnie funkcjonować dzisiaj.
No te gumy nic nie daja i szybko tracą smak.

Też tak miałam w ciąży z synem. Mi pomagały płatki migdałów. Lekarz przepisał mi nawet jakieś tabletki na mdłości, ale ich nie wykupiłam. Bałam się zaszkodzić dziecku.

Czy ktoś tu się zna i jest w stanie stwierdzić czy te wyniki nasienia są Ok? Niestety nie ma tu parametru plemników prawidłowych i nieprawidłowych, wiec sami już nie wiemy, a wizyta dopiero w poniedziałek

71A05D77-74A4-4806-AA4A-E8348D261D02.jpeg

mohaa a twoj m choc troche sie suplementuje ?
bo chyba zle nie jest ale szalu nie ma :( takie minimum dobrze ze ma duzo zywych i calkiem spory ejakulat wiec w sumie sporo ich wychodzi ale dosyc dluga aglutynacja i ruchliwosc plemnikow nie jest oszalamiajaca
wiec jakas suplementacja sie by przydala

mohaa a twoj m choc troche sie suplementuje ?
bo chyba zle nie jest ale szalu nie ma :( takie minimum dobrze ze ma duzo zywych i calkiem spory ejakulat wiec w sumie sporo ich wychodzi ale dosyc dluga aglutynacja i ruchliwosc plemnikow nie jest oszalamiajaca
wiec jakas suplementacja sie by przydala
Tak, stosuje profertil od 2,5 miesięcy prawie. Tylko ze nie wiem czy pamiętasz, on miał zylaka powrózka nasiennego i właśnie 2,5 miesiąca temu miał zabieg usunięcia.

Tak, stosuje profertil od 2,5 miesięcy prawie. Tylko ze nie wiem czy pamiętasz, on miał zylaka powrózka nasiennego i właśnie 2,5 miesiąca temu miał zabieg usunięcia.
A robiliście wczesniej badania ? Poprawily sie wyniki po operacji? Bo jak pisalam zle nie jest. Na ruch najlepiej l karnityna duze dawki lub pepsi przed serduszkowaniem. a na uplynnienie duze dawki wit c :)

Ostatnia edycja:

Mój tez stosował ten drogi suplement i nic nie pomógł , tyle ze morfologia była dobra . Jeśli chcesz poszukaj tego taniego
IMG_3593.JPG

Niech mąż dużo pije wody . Upłynnienie tez jest wysokie bo 60 a lepiej jak jest mniej . Po tych tanich tabsach parametry nasienia dużo się zmieniły na lepsze a w szczególności ruchliwość i dużo więcej prawidłowych miał . Potem zrobię zdjęcia wyników przed suplementacja i po

reklama
A robiliście wczesniej badania ? Poprawily sie wyniki po operacji? Bo jak pisalam zle nie jest. Na ruch najlepiej l karnityna duze dawki lub pepsi przed serduszkowaniem. a na uplynnienie duze dawki wit c :)
Tak. robiliśmy. Były dużo gorsze. Natomiast teraz robiliśmy w innej klinice i się okazało, ze pakiecie podstawowego badania, nie ma morfologii, wiec dziś zrobił badanie ponownie.

Do góry