Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak każdy kraj ma swoje wady i zalety.@młoda1994 wy to tam macie prezes.rane.... Czekajmy zatem :*
Hej! Niektóre z Was mnie kojarzą.
17.09 o godzinie 00:45 przyszła na świat moja tęczowa Amelka.
Waga 3730g i 53cm długości.
Najpieksniejszy prezent jaki mogła sprawić w rocznicę straty Ignasia.
Jestem przeszczęśliwa i pewna, że Natanek i Ignaś całą ciążę czuwali nad swoją siostrzyczką. Łzy same napływają do oczu ze wzruszenia.
Więc.. zwolnił się brzuszek! [emoji3059]Zobacz załącznik 1024042Zobacz załącznik 1024043
Nie byłam. Pisałam do P, oddzwonił i powiedział, ze wynik jest w miarę Ok, ale może włączy sterydymohaa komu chcesz pokazac wyniki ? ale ty i tak na sterydach bylas prawda ?
tak wszystko zgodnie z planem lekarz powiedział że za 2 tygodnie okaże się czy będzie jedno czy nie więcej@gigi_ czyli wszystko na razie zgodnie z planem i tego się trzymajmy ❤