reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zaczelam plamic na brazowo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] siedze w pracy... nie wiem co robic. Mam ze soba dupka, wzielam 3tabl naraz bo w pierwszej ciazy tak zalecil lekarz w przypadku plamien... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Zaczelam plamic na brazowo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] siedze w pracy... nie wiem co robic. Mam ze soba dupka, wzielam 3tabl naraz bo w pierwszej ciazy tak zalecil lekarz w przypadku plamien... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Może jakiś krwiaczek ? Ja tak miałam ze dostałam takiego krwawienia taka brązowa krwią i trochę czerwona , poleciałam na IP i był krwiak

Brązowe plamienia to może być jakaś stara krew, a boli Cię brzuch? Jest żywa krew czy tylko te brązowe plamienia ? Ja bym pojechała na ip, ja mialam brązowe Ale potem bolal mnie dodatkowo brzuch, nie martw się kochana musisz być dobrej mysli [emoji8][emoji8]

Najważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.
Ja w tamtym roku robiłam badanie pi stracie i miałam 7.49 Ale już wtedy brałam prenatal uno.
Teraz nie robiłam. Chociaż zastanawiam się czy nie powtórzyć badania.

Też tak macie dziewczyny że budzicie się w nocy i nie możecie spać. Mam tak od kilku dni i budzę się po kilka razy w nocy.
Ja też się budzę często w nocy. [emoji14]
Kochana, nie możesz się zwolnić, wyjść z pracy?? Pojedz na IP będziesz wszystko wiedziała, A plamienia nie muszą oznaczać nic złego :*

dzwonilam do przychodni gdzie wczesniej chodzilam do gin ale powiedzialy ze niema szans zeby mnie przyjeli dzis. W dr Janosz mam w czwartek..
Tylko brazowe, brzuch raczej nie ale w krzyzu boli mocno z promieniowaniem do posladkow. Wczoraj tez tak bolalo ale myslalam ze od krzesla w pracy bo pracuje przy komputerze... Koncze o 14.30 niema szans sie zwolnic wczesniej.. :( chyba pojade prosto na ip

dzwonilam do przychodni gdzie wczesniej chodzilam do gin ale powiedzialy ze niema szans zeby mnie przyjeli dzis. W dr Janosz mam w czwartek..
Tylko brazowe, brzuch raczej nie ale w krzyzu boli mocno z promieniowaniem do posladkow. Wczoraj tez tak bolalo ale myslalam ze od krzesla w pracy bo pracuje przy komputerze... Koncze o 14.30 niema szans sie zwolnic wczesniej.. :( chyba pojade prosto na ip
trzymam kciuki zeby wszystko byllo ok a plamienie to tylko straszenie
wez moze jeszcze nospe to nie zaszkodzi ...

reklama
Do góry