Takaja123
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 kochana u tak małego dziecka wszystko można wycwiczyc i wypracować. Dobrze, że na tak wczesnym etapie zaczynacie działać. Regularne ćwiczenia i będzie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Takaja123 gratuluję pracy!!! [emoji122]
@Oczekujaca123 dobrze że wychodzi teraz co jest nie tak i uda się wszystko pięknie naprostować.
@Dmalw u Ciebie chyba początek ciąży? Jeśli to pilne i boli to idź, ale dentystę zalecają w 2 trymestrze raczej.
Super ze się udało z tą pracą!@Oczekujaca123 melduję, że od poniedziałku zaczynam pracę w zawodzie jsk na razie wszystko idzie po mojej myśli. a jak tam u Was? Jak Amelka i Staś?
@roki_1991 jak tam u Was jak Wiki?
@kb.karola90 kochana, a jak tam u Was leci? Jsk tam Antos?
Przesyłam buziaki dla Waszych Maluszków
@nnat. Wszystko na razie w aspekcie fizycznym wychodzi i jest do wypracowania więc teoretycznie mogę być spokojna, ale wiadomo gdzieś z tylu głowy siedzi, że ciągle jednak coś...
U Amelki jest lekka asymetria , ale generalnie nic więcej póki co nie ma. Plus prawdopodobnie refluks.
Te wszystkie.prpblemy co mamy to ma.je mnóstwo dzieci nawet urodzonych o czasie... Ale stres jest, że znów coś wyjdzie więcej
@witch84 tak chodzimy. Najpierw miała być profilaktyka , bo wczesniactwo A jednak jest wzmożone napięcie j Stasia i asymetria u Amelki. No i Rehabilitujemy się Vojta...
@Takaja123 Gratuluje pracy! ❤ Cieszę się ze u ciebie zmiany na lepsze
@Oczekujaca123 @roki_1991 Dacie radę dziewczyny i wasze dzieciaczki również! ☺ Zawsze lepiej się rehabilitować od samego początku, niż „olać to” i zostawić swojemu biegowi. Wiadomo ze musicie odkryć w sobie ogromne pokłady siły i wiary ... ale już bardzo dużo przeżylyscie, prawda? Wiec tym razem tez sobie poradzicie ☺ A dzieciaki już niedługo, nie będą odbiegać w niczym od rówieśników! ❤
@Dmalw Ja bym brała 75.. to i tak ze masz i acard i heparynę, gdzie inni lekarze przepisują tylko 1. Jak za mocno rozrzedzisz sobie krew, może ci się zrobić jakiś krwiaczek i możesz plamić/ krwawić... a tego byśmy nie chciały , prawda? Także heparyna i acard 75