reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marlenka, nie zamęcz męża, heheh. Chociaż pewnie ma chłopak już wprawę. Mój się zawsze śmiał, że ja to jajeczkuje przez 2 tygodnie, heheh. A wiecie, że tym razem to tylko 3 bzykanka w dni płodne i się udało :D. Ale u mnie to chyba dopiero w tym cyklu wszystko wróciło do normy, bo dopiero teraz miałam taki śluz jak kiedyś i w takiej ilości.

Słodziutka, dzisiaj jest 28 dzień cyklu, gdzieś 12 dzień fazy lutealnej, jeśli dobrze policzyłam. Ja zaraz spadam spać, bo jestem mega padnięta, a jutro muszę iść do roboty. Za półtorej godzinki M wraca z delegacji, ale już wie, bo do niego pierwszego dzwoniłam.

Teraz postanowiłam ogólnie nic nikomu nie mówić, nawet rodzicom, żeby ich też niepotrzebnie nie denerwować. Ale jutro jadę po pracy kupić jakiś ciuszek na szczęście. Wiem, że niby się nie kupuje, ostatnio nie kupowałam i co. Więc teraz postanowiłam kupić, żeby czekało na dzidziusia. Ach, jeszcze do mnie to nie dociera i boję się cieszyć, chociaż i tak się cieszę. Dobrze, że Was mam. Buziaczki.

reklama
Also dołączam do wszystkich gratulacji:-)nie płacz ale się ciesz:tak::-)

Ja siedzę sama bo M się obraził,popłakuję że mnie nikt nie kocha i to właśnie teraz kiedy mam najlepsze dni.Ale nie czuję się najlepiej

Zyczę wszystkim kolorowych snów i owocnych przytulanek bo mnie się chyba znowu nie uda,cos tak czuję.

ja zaraz zmykam wichrowe wzgorza ogladac na 2 wiec słodkiej nocy wam życze i jeszcze raz gratulacje dla nowej brzuchatki :-) az sie łza w oku kreci

niusi@ Wiesiu troszkę lepiej.. ale jak nie z tej strony to z innej i tak wkółko... ale też nie narzekam... bo dzisiaj jest dzień also!!

also wiec zmykaj do łóżeczka i prosze o większą częstotliwość wizyt na BB!! :rofl2: Jeszcze raz gratulaski!!

Agula AJ narzekaj ile wlezie.. ja zawsze chętnie wysłucham!

Andzi Ty diablełku wiecielony o anielskim uśmieszku :rofl2:

kochane bede spadac ...spac i tylko spac !!! tak poczekamy jeszcze troszeczke ...chyba ze ...

also ja tez kupiłam dla mojego dzidziunia body i trzymam ...tak trzymam i czekam na Niego!!!

dobranoc kochane ...jestescie wspaniałe Buziole

niusi@ czuje po kondzieli.. ze.. ehhhh oby do poniedziałku... czekamy na CIEBIE!!!

Karola ja mogę Cię przytulić.. ale tylko wirtualnie..

Chętnie,dzięki:-)

Czasem już po prostu nie wyrabiam,stałam sie nerwowa i chyba popadłam już w jakąs paranoję,nie wiem co dalej.Sory że zmutam
podczas gdy tu takie cudowne wiesci,myślę że Also rozwiązała worek i teraz się fasolki posypią.Niusia,Kasiek,której jakos ostatnio mało,Aga Irl jak zrobi w poniedziałek test:-)

reklama
Do góry