reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane.

also, gratulujębędzie dobrze, musi być dobrze. Ale rozumiem ,że płaczesz, emocje robią swoje, płacz ile wlezie , a później się już tylko ciesz.

Edi..dziękuję:tak:

reklama
Also GRATULACJE strasznie sie cieszę :-)

Witam dziewczynki dawno mnie nie było ale ciągle tylko praca i praca klima nam nawala i mamy nawet do 33 stopni wiec jak przychodze dodou to tylko kłade sie i spie ciage bym mogła spac nie mam apetytu i ogolnie czuje sie bardzo bleeeee

Marzenko śluzik nie ma być ładny tylko dobrze wykorzystany przez Ciebie i M.. więc nie rzuć mieso...na grilla a weź sie za chłopa :rofl2:

Andzi proszę bardzo (za co mi dziękujesz:sorry2::-D) Witaski miłe

Hej niusi@, faktycznie , dawno Cię nie było, co U Ciebie?

Agnieszko AJ, jak samopoczucie?

Ciszę się naprawdę czytając jak Wam się udaje, to nastawia tak optymistycznie na przyszłość ,że aż się usta same śmieją!:-)

Wiecie co ostatnio nic mi sie nie chce ciagle zmeczona jestem nie mam na nic siły przychodze do domu i tylko o paniu marze haha. Bylismy wczoraj na grzybach fajnie bylo sporo nazbieraliśmy tak sie zmeczyłam w tym lesie ze prawie mi sie film urwal w aucie jak wracalismy do domu

reklama
Do góry