roki_1991
Fanka BB :)
Nie ma co panikowac ale wiadomo że każdy z tych leków ma różne działanie. Ja już teraz tęsknię za acardem bo nogi zaczynają mnie boleć pod kolanami a przy karmieniu nie mogę acardu i tych np cyclo 3 forte [emoji20]
Znam ten ból... Mi zostało po ciąży trochę zastrzyków i jak już faktycznie czuje ze bolą mnie nogi bardziej, to biorę sobie zastrzyk zdarzyło mi się do tej pory dwa razy, ale chociaż na co się przydają
Hej kiedyś u Was gościłam.
Mam nadzieję że rozwieje twoje wątpliwości co do zastrzykow.
Ja ogólnie straciłam 2 ciąże pierwsza w 9 tv bliźniaki a w 20tc trojaczki a 14 lutego Tr urodziła się Zuzanna która daje szczęście.
Kochana cała ciąże i po ciąży brałam zastrzyki i dzięki temu donosilam malutka.
Jedyny skutek uboczny że dzieci które były na heparynie rodzą się drobniejsze mimo że brzusio miałam konkretny.
Urodziła się przez cc w 39tc i miała 2880 i 51 cm.
Teraz rośnie ale póki co może się zapowiada że będzie drobniutka ma teraz 5.5 m i waży 6500 jest KP i teraz wdrażamy inne jedzonko.
Dla rozbicia wątpliwości patrzcie na to
Witaj. Nie pamiętam Cię z wątku, ale cieszę się że udało się urodzić córeczkę. Natomiast nie zgodzę się że dzieci z ciąży na heparynie są małe. Urodzilam w 38tc, córka 3640 i 57cm. Glowka też duża bo 37cm teraz ma 3 miesiące i wazy 6200 mimo że też kp. Ale u nas i ja i mąż jesteśmy wysocy, więc dla mnie to kwestia genów