Hej, miło że o mnie pamiętasz
zakończyłam chyba już wszelkie poszukiwania przyczyn moich poronień. Dziś dotarliśmy wyniki kariotypow, wyszły prawidłowe, ostatnio odebrałam wyniki NK również wydają się być ok, muszę tylko potwierdzić u immuno. Co więcej białko s tym razem wyszło ok a ostatnio było zaniżone... Ostatnio mam takie myśli że boję się że znowu mi się nie uda w przyszłości bo przecież nie dostanę żadnych leków których do tej pory nie brałam skoro nic nowego się nie dowiedziałam. Wie że to głupie myślenie bo powinnam się cieszyć że nic z tych najbardziej przeszkadzających w utrzymaniu ciąży czynników mnie nie dotyczy ale strach przed kolejną stratą mnie przerasta... Mimo że i tak odłożyłam starania do myślę najwcześniej grudnia to już o tym myślę cały czas a co to będzie jak będzie bliżej tego momentu. Jeszcze jak czytam tutaj o kolejnych niepowodzeniach... Szkoda mi siebie samej i wszystkich dziewczyn którym się nie udaje...
A jak u Ciebie? Wiem,że narazie starania ciągle są przekładane, masz już może perspektywę kiedy ruszycie pełną parą?
@młoda1994 co u Ciebie?? Nie odzywasz się ostatnio...
@babydust ,
@mohaaa jak u Was? Jakieś nowe wieści, zalecenia od Naszego lekarza?