reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem już w domu! Po drodze apteka itp więc trochę zeszło! Jest fasolunia, ma 2,6cm serduszko bije 165 uderzen. Ufff.
Termin nadal na 14 luty. Z om 9t4d ale mówił że wygląda na pełny 10. Muszę się szybko umówić na prenatalne, kazal zrobić między 11 A 12 tyg. Dosc wysokie ciśnienie mialam bo 137/89 ale może to stres, mam w razie czego mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. A to moja fasolka !Zobacz załącznik 996636
Super kochana !!!!❤️❤️❤️❤️ Baaardzo się cieszę ☺️☺️☺️ Duży dzidziuś już mieszka w twoim brzuszku ☺️ I na kiedy się umawiasz na te prenatalne ? Bo ja ciegle myśle czy przekładać z tego 13 tc czy nie ... :confused: jeszcze siostra mi dziś powiedziała ze podobno jak dzidzia mniejsza na pierwszym prenatalnym to lepiej wsztseko sprawdzić i pomierzyć.. a ja myślałam ze właśnie na odwrót:sorry:

Super kochana !!!![emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Baaardzo się cieszę [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Duży dzidziuś już mieszka w twoim brzuszku [emoji3526] I na kiedy się umawiasz na te prenatalne ? Bo ja ciegle myśle czy przekładać z tego 13 tc czy nie ... :confused: jeszcze siostra mi dziś powiedziała ze podobno jak dzidzia mniejsza na pierwszym prenatalnym to lepiej wsztseko sprawdzić i pomierzyć.. a ja myślałam ze właśnie na odwrót:sorry:

Póki co próbuje bezskutecznie się dodzwonić ech. Zobacze wogole jakie terminy ma ! Czy mnie wcisnie bo jak nie to będzie kicha będę szukała Bóg wie gdzie. No mi też tak mówił dziś gin jak tobie siostra. I doradzil żeby to było 11-12 tydz.

Jestem już w domu! Po drodze apteka itp więc trochę zeszło! Jest fasolunia, ma 2,6cm serduszko bije 165 uderzen. Ufff.
Termin nadal na 14 luty. Z om 9t4d ale mówił że wygląda na pełny 10. Muszę się szybko umówić na prenatalne, kazal zrobić między 11 A 12 tyg. Dosc wysokie ciśnienie mialam bo 137/89 ale może to stres, mam w razie czego mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. A to moja fasolka !Zobacz załącznik 996636

Super!!! Bardzo się cieszę i oby tak dalej:)

Póki co próbuje bezskutecznie się dodzwonić ech. Zobacze wogole jakie terminy ma ! Czy mnie wcisnie bo jak nie to będzie kicha będę szukała Bóg wie gdzie. No mi też tak mówił dziś gin jak tobie siostra. I doradzil żeby to było 11-12 tydz.
To ja się przepisuje na tydzień wcześniej jednak... jutro tam zadzwonię .. dzięki ;) A ty gdzieś na pewno znajdziesz miejsce, chyba ze zależy ci na konkretnej klinice i konkretnym lekarzu, to może być trudniej. Ale miejmy nadzieje ze coś się znajdzie;) może rejestracja jest do 18.. jutro rano spróbuj ☺️

Dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji8] to piękny Ale tez ciezki czas, same wiecie [emoji8]
@coco07 wlasnie podobno do niego wieczorem się dzwoni, czytalam że nawet po 22 Ale nie śmiała bym Chyba tak późno próbować!

Aktualizacja ..... @coco07 zadzwoniłam ..odebrał... i usłyszałam że mam zadzwonić o 21.50 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji8] to piękny Ale tez ciezki czas, same wiecie [emoji8]
@coco07 wlasnie podobno do niego wieczorem się dzwoni, czytalam że nawet po 22 Ale nie śmiała bym Chyba tak późno próbować!

Aktualizacja ..... @coco07 zadzwoniłam ..odebrał... i usłyszałam że mam zadzwonić o 21.50 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Doktor woli wieczorową porą :D :D:D Daj znać na kiedy się zapisałaś;)

Doktor woli wieczorową porą :D :D:D Daj znać na kiedy się zapisałaś;)
Mam 30.07 będzie wtedy 12t3d mowil ze to jest ok i oczywiście że późno dzwonię ( w sensie tyg ciąży), ale ja nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko to trzeba . A tobie jak wypadają badania, w którym tyg i dniu ? Kurczę A wizytę mam u swojego 31.07, tak dzien po dniu, szkoda że nie jakiś tydz przerwy żeby mieć co jakiś czas wieści no ale trudno

reklama
Mam 30.07 będzie wtedy 12t3d mowil ze to jest ok i oczywiście że późno dzwonię ( w sensie tyg ciąży), ale ja nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko to trzeba . A tobie jak wypadają badania, w którym tyg i dniu ? Kurczę A wizytę mam u swojego 31.07, tak dzien po dniu, szkoda że nie jakiś tydz przerwy żeby mieć co jakiś czas wieści no ale trudno
No wiec ja od początku myślałam ze im dłużej będę zwlekać i im większy będzie dzidziuś, tym lepiej. I dlatego stwierdziłam ze zapisze się na 25.07 w moje urodziny i to będzie dokładnie 13 tydzień.. i u mojego gina zapisałam się na 24.07 dzień wcześniej, żeby jeszcze przed wizyta w obcym miejscu mniej się stresować czy będzie biło serduszko i chciałam sprawdzić ( jeszcze się go pytałam ze mam zamiar dzień po zapisać się na prenatalne i czy 2 usg dzień po dniu nie wyrządza żadnej krzywdy itd) Noi na tym zostało. Potem zaczęłam kombinować z inna klinika i w końcu stwierdziłam ze chce się zapisać tydzień wcześniej, na 19.07 to byłby 12 tc. Z tym ze pani mi podała nazwisko lekarza którego kompletnie nie znałam ani o nim nie czytałam, a ja chciałam do tego co polecała mi tu lucy, a ze on przyjmuje tylko w czwartki, to znowu stanęło na tym 25.07... ale jak was tak czytam o serio boje się ze to może być za późno i albo przełożę jutro do tego lekarza w czwartek tydzień wcześniej czyli na 18.07 to będzie 11+7 (jeśli będzie miał jeszcze miejsce) albo spróbuje spowrotem na 19.07 do lekarza nieznanego :D
Ale się rozpisałam ...:szok:

Do góry