reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Sylwia M miło Cię widzieć ponownie
Cześć wszystkim ja tak z doskoku bo moj M ma wolne do 18 wiec mi truje hi hi No i chciałam się pochwalić że adoptowaliśmy ślicznego 2 letniego Goldena ktory zajmuje caly nasz czas

reklama
Ha... od piątku krwią broczę, jednak po błyskawicznej inetrwencji lekarza ze znanego już Wam szpitala, groźba wykrwawienia się na śmierć zostala zażegnana...

Ha, reklamówka leków przeciwkrwotocznych (12 różnych - częstujcie się) + 2 zastrzyczki i w poniedziałek będę niczym młody bóg...

Za to szpital ma teraz prześcieradełko na kozetce do wymiany i podłogi do mycia, ale uczciwie ostrzegłam, że przeciekam znacznie :)

czesc laseczki

Na poczatku witam nowe kolezanki strasznie mi przykro tule mocno

Czytam dzielnie wszystko co skrobiecie ale na pisanie ostatnio sił brak u mnie od paru dni totalna masakra tylko płacz w dzien i w nocy na wczoraj miałam termin porodu i chyba mnie to przerosło:-(W domu mozna sie zabic taki sajgon M juz załamuje recea ja poprostu niemam na nic siły najchetniej nie wstawała bym z łozka Od poczutku bałam sie ze tak bedzie kiedy przyjdzie ten dzien i uswiadomie sobie ze mogła bym juz tulic swoja corenke i znowu to pytanie Dlaczego....... i ciagle brak odpowiedzi totalny obłed

Miałam nadzieje ze w ten dzien juz bede miec pod serduszkiem malenka fasoleczke no ale coz nie udało sie:-(

Dobra chyba wystarczy bo jak juz sie w koncu odezwałam to tylko wam nasmuciłam:zawstydzona/y::-(

A Edziulek kochana ciesze sie ze M juz czuje sie lepiej przeogromnie trzymam za was kciuki !!!

Pozdawiam bardzo bardzo mocno wszystkie wspaniałe dziewczynki

reklama
dzien doberek....
mala przytulam mocno kochana....musi byc ci bardzo ciezko....ale ...moze za rok bedzie juz z wami jakas slodziutka pociecha? wierze w to....a co najwazniejsze znow staranka przed wami hehehhe...tylko nie zamecz znow tego swojego M hahahahah...

Do góry