reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
coś okropnego:wściekła/y::wściekła/y: juz nie mówiąc o ty, że cały dzień mam światło zapalone bo przez ten deszcz to jest dosyc ciemno:szok::szok:

Mój mały śpi już dwie godziny, wstanie to zjemy obiadek i będziemy czekac na tatę. Potem zawozimy małego do babci i na lekcję nauki jazdy idę:-):-)

Hej dziewczynki

Zrobiłam przelew do ZUS.. więc nie mogłam nie zaglądnąc do Was.

Mała kochana ależ Cię tulę do serduszka. Mnie to czeka za miesiąc. Choć niby się na to przygotowywuję.. ale jak widać chyba się nie da. Popłacz.. płacz pomaga. Tylko w tym cierpieniu nie zapominaj właśnie o M.. bo On też cierpi. Pozwól mu być przy Tobie i wspierać Cię jak tylko potrafi. Pomyśl że już możecie znów działać i starać się o małą fasoleczkę. Może już w tym miechu się uda? Zyczę Wam tego z całego serca.

Asiulka mówiłam Ci że te Twoje krwawienia to nie są NORMALNE!!! Dziewczyno Ty naprawdę powinnaś znaleźć lekarza który Ci pomoże i zrobi dokładne USG dowcipne.. Same leki nie wystarczą jak nie zna się przyczyny krwawienia. To co Ty przechodzisz...:baffled: normalnie sajgon. Nie zazdroszczę!!! Mam nadzieję że ten lekarz okazał się wyrozumiały (choć twierdzisz że to jeden z klanu).
I jak grzybki? A kiedy mam wpaść na ciacho?? Mówisz w niedziele???:sorry2:;-):-D

Sylwia.M to forum jest inne od wszystkich bo MY je tworzymy. Pomyśl że teraz tutaj są pustki... nie chcesz wiedzieć co tu się działo jak dziennie przybywało po 100 stron :sorry2::-D

pixella to dobrze że tyle ciężarówek jest.. becikowe pomogło ;-) i może już nie będzie tak małego przyrostu naturalnego :sorry2:

Agula AJ.. jak mała księżniczka? Twoja córunia chodzi do przedszkola?

Andżi.. Ty normalnie masz już zakaz sądowy czytania i Twojej "chorobie" na necie :-D;-):tak: bo normalnie możesz się wrzodów żołądka jeszcze nabawić..Powiedz kiedy będzie wykorzystany test owulacyjny :sorry2:

sylwia to milej jazdy....ja mam prawko ...tutaj wymienilam je na irlandzkie hehhehe....tak wypadalo niestety....ja jezdzialm tu w irlandiipolskim samochodem prawie rok czasu a teraz jedze od ponad roku irlandzkim....mam nadzieje ze ty szybko sie uwiniesz...pozdro

reklama
slodziutka ...witaj....doceniamy zes zajrzala hahahha...zartuje....lubie te twoje wiekie posty hehheeh....jedyne w swoim rodzaju....widac biore z ciebie przyklad czasem i tez napisze dluzszy heheheh....ale to tylko wtedy gdy jestem sama a mam duuuuzo do powiedzenia hahahhah....

Do góry