aspekt
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 Mam nadzieje, ze u pozostałych specjalostow bedzie wszystko dobrze! Czy pamietasz jak w zeszlym roku szukalas lekarzy i byla wtedy jopcja, ze przyjezdza co jakos czas lekarz (mezczyzna) z Wroclawia? Czy to byl immunolog? Czy jestes w stanie odswiezyc w pamieci jego nazwisko? Próbowałam szukać tego w Twoich postach, ale mi nie wyszlo.
Widziałam kilka "grubaskow" KP... także nie koniecznie po mm. [emoji14]
Ja daje na żądanie, ale karmienie i swoim mlekiem odciagnietym i mm. Wiec to tez inny przypadek. Swoją drogą może zależy od dziecka moje jedzą zazwyczaj co 3h czasem chcą co 2, a czasem co 4. Więc się wyrównuje, no i w ciągu dnia staram się mieć swoje mleko do ewentualnego dolozenia gdy któremus mało myślę, że nad wodą przy mm można pomyśleć gdy dziecko chce jeść znacznie większe porcje niż np zalecane na.opakowaniu dla danego wieku.jednak skonsultowalabym to z lekarzem .. A jeśli w ciągu doby się to w miarę wyrównuje myślę że nie.ma problemu
Trzeba pamiętać że woda to rozszerzenie diety.. A nawet jak dziecko je mm to rozszerzamy ja w 6 mc, ale fakt każdy robi jak uważa
Maluszki ok.. zaczęliśmy naszą wędrówkę po lekarzach że względu na wczesniactwo. Okulista zaliczony i jest ok. Bioderka też ok. Czeka nas jeszcze neurolog, fizjoterapeuta i to mamy w przyszłym tyg i wtedy znneurologiem będziemy tworzyć indywidualny kalendarz szczepień takie zalecenie mamy od pediatry cieszę się, że babka podchodzi zdroworozsadkowo do dzieciaków w sierpniu czeka nas audiolog zobaczymy co z uszkami Stasia, choć Amelka też idzie no ale to Stasiowi nie wyszło badanie przesiewowe w szpitalu. No i tak nam czas mija. M wraca do pracy w poniedziałek A ja już się boję jak to wszystko ogarnę....sama z dwójką...
Chwilami jest mega trudno. Staś jest wymagającym dzieckiem, jak zaczyna płakać to od razu na cały głos jakby mu ktoś krzywdę robił... Więc zazwyczaj cierpliwa Amelka na tym cierpi, bo je później czy krócej bo on już płacze i musi na ręce.. No ale jakoś może dam Sama radę
Muszę;p A co u Was ?
Ostatnia edycja: