reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale za ile tabletek płacicie te 20 zł? Chyba za 20... bo są tez 28 to może te są droższe i dlatego jest taka różnica ... rano przeszukałam cały internet i rzeczywiście znalazłam za 19.90 zł / 20 tabletek ale ja za 28 tabl tez u mnie w aptece kiedyś płaciłam Ok 37 zł
Ja za 20 tabletek zaplacilam 39.90

reklama
Moj mąż mial ruch na poziomie 12%, teraz ma 50%. Ale u Nas raczej to zasluga operacji na zpn.
Na ruch pomaga l- karnityna, l-arganina. Przed seksem mozna wypic kawe lub energetyka, to ponoc pobudza plemniki. No i warto zainwestowac w zel Conceive Plus, on pomaga plemnikom dotrzec gdzie trzeba, nawet tym malo ruchliwym.
Właśnie o tym żelu słyszałam. Urolog narazie powiedział żeby się nie załamywać i nie robić nic. Poczekać do 11 lioca na badanie nasienia w klinice pod kątem płodności i tam nam już powiedzą czy jest szansa podreperowac plemniki i zapłodnienia droga naturalna czy od razu inseminacja lub in vitro.
Ten żel chce kupić w lipcu z apteki doz jak będę zamawialam sobie też inofem.

Urolog dzisiaj wykluczył żylaki podróżnka nasiennego jądra w porządku nerki też. Jedynie co powiedział że średnio jest z ruchliwoscia plemników. A resztę badań już nam porobia w klinice.

Ale za ile tabletek płacicie te 20 zł? Chyba za 20... bo są tez 28 to może te są droższe i dlatego jest taka różnica ... rano przeszukałam cały internet i rzeczywiście znalazłam za 19.90 zł / 20 tabletek ale ja za 28 tabl tez u mnie w aptece kiedyś płaciłam Ok 37 zł
Za 20tabletek, szczerze mówiąc pierwsze słyszę żeby było 28tabletek

@młoda1994 w tej aptece jest już chyba niedostępny ten żel conceive Plus ja zamawiałam z jakiejś strony i mam zamiar przetestować w tym cyklu. Opinie ma bardzo dobre.
Właśnie zauważyłam że nie jest dostępny. Może taki żel będzie też tutaj w DE w mojej aptece muszę sprawdzić poszukać.

A tym żelem smaruje się tylko facet chwilę przed stosunkiem czy kobieta też w tych miejscach musi się smarować tym żelem?

@Takaja123 znalazłam u nas w DE coś takiego tylko
Screenshot_20190620-143945_Chrome.jpeg
Screenshot_20190620-143951_Chrome.jpeg
Screenshot_20190620-144001_Chrome.jpeg

Właśnie o tym żelu słyszałam. Urolog narazie powiedział żeby się nie załamywać i nie robić nic. Poczekać do 11 lioca na badanie nasienia w klinice pod kątem płodności i tam nam już powiedzą czy jest szansa podreperowac plemniki i zapłodnienia droga naturalna czy od razu inseminacja lub in vitro.
Ten żel chce kupić w lipcu z apteki doz jak będę zamawialam sobie też inofem.

Urolog dzisiaj wykluczył żylaki podróżnka nasiennego jądra w porządku nerki też. Jedynie co powiedział że średnio jest z ruchliwoscia plemników. A resztę badań już nam porobia w klinice.
Poczekajcie na badanie nasienia, to wszystko rozjaśni.
Nie wiem czy czytałaś co pisałam tydzień temu, ale u mojego męża wyszło 0% prawidłowych plemników, natomiast to mogło być spowodowane ponad 2tyg „przetrzymywaniem” ich... jutro idzie na kolejne badanie, bardziej szczegółowe i za kilka dni dowiemy się czy coś się poprawiło. Pamiętaj zeby na 3 dni przed badaniem nie współżyć, tylko je „przetrzymac” :) moj mąż tez od tygodnia nie pije alkoholu, a kawę ogranicza. Zobaczymy czy wynik będzie lepszy

reklama
W ogóle to mąż mi mówił, ze właśnie przed tym badaniem tydzień temu zauważył, ze nasienie było dziwnego koloru. Teraz już się poprawiło

Do góry