reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale za ile tabletek płacicie te 20 zł? Chyba za 20... bo są tez 28 to może te są droższe i dlatego jest taka różnica ... rano przeszukałam cały internet i rzeczywiście znalazłam za 19.90 zł / 20 tabletek ale ja za 28 tabl tez u mnie w aptece kiedyś płaciłam Ok 37 zł
Ja za 20 tabletek zaplacilam 39.90

reklama
Moj mąż mial ruch na poziomie 12%, teraz ma 50%. Ale u Nas raczej to zasluga operacji na zpn.
Na ruch pomaga l- karnityna, l-arganina. Przed seksem mozna wypic kawe lub energetyka, to ponoc pobudza plemniki. No i warto zainwestowac w zel Conceive Plus, on pomaga plemnikom dotrzec gdzie trzeba, nawet tym malo ruchliwym.
Właśnie o tym żelu słyszałam. Urolog narazie powiedział żeby się nie załamywać i nie robić nic. Poczekać do 11 lioca na badanie nasienia w klinice pod kątem płodności i tam nam już powiedzą czy jest szansa podreperowac plemniki i zapłodnienia droga naturalna czy od razu inseminacja lub in vitro.
Ten żel chce kupić w lipcu z apteki doz jak będę zamawialam sobie też inofem.

Urolog dzisiaj wykluczył żylaki podróżnka nasiennego jądra w porządku nerki też. Jedynie co powiedział że średnio jest z ruchliwoscia plemników. A resztę badań już nam porobia w klinice.

Ale za ile tabletek płacicie te 20 zł? Chyba za 20... bo są tez 28 to może te są droższe i dlatego jest taka różnica ... rano przeszukałam cały internet i rzeczywiście znalazłam za 19.90 zł / 20 tabletek ale ja za 28 tabl tez u mnie w aptece kiedyś płaciłam Ok 37 zł
Za 20tabletek, szczerze mówiąc pierwsze słyszę żeby było 28tabletek

@młoda1994 w tej aptece jest już chyba niedostępny ten żel conceive Plus ja zamawiałam z jakiejś strony i mam zamiar przetestować w tym cyklu. Opinie ma bardzo dobre.
Właśnie zauważyłam że nie jest dostępny. Może taki żel będzie też tutaj w DE w mojej aptece muszę sprawdzić poszukać.

A tym żelem smaruje się tylko facet chwilę przed stosunkiem czy kobieta też w tych miejscach musi się smarować tym żelem?

@Takaja123 znalazłam u nas w DE coś takiego tylko
Screenshot_20190620-143945_Chrome.jpeg
Screenshot_20190620-143951_Chrome.jpeg
Screenshot_20190620-144001_Chrome.jpeg

Właśnie o tym żelu słyszałam. Urolog narazie powiedział żeby się nie załamywać i nie robić nic. Poczekać do 11 lioca na badanie nasienia w klinice pod kątem płodności i tam nam już powiedzą czy jest szansa podreperowac plemniki i zapłodnienia droga naturalna czy od razu inseminacja lub in vitro.
Ten żel chce kupić w lipcu z apteki doz jak będę zamawialam sobie też inofem.

Urolog dzisiaj wykluczył żylaki podróżnka nasiennego jądra w porządku nerki też. Jedynie co powiedział że średnio jest z ruchliwoscia plemników. A resztę badań już nam porobia w klinice.
Poczekajcie na badanie nasienia, to wszystko rozjaśni.
Nie wiem czy czytałaś co pisałam tydzień temu, ale u mojego męża wyszło 0% prawidłowych plemników, natomiast to mogło być spowodowane ponad 2tyg „przetrzymywaniem” ich... jutro idzie na kolejne badanie, bardziej szczegółowe i za kilka dni dowiemy się czy coś się poprawiło. Pamiętaj zeby na 3 dni przed badaniem nie współżyć, tylko je „przetrzymac” :) moj mąż tez od tygodnia nie pije alkoholu, a kawę ogranicza. Zobaczymy czy wynik będzie lepszy

reklama
W ogóle to mąż mi mówił, ze właśnie przed tym badaniem tydzień temu zauważył, ze nasienie było dziwnego koloru. Teraz już się poprawiło

Do góry