ja robilam 8dpo i wyszla <0,1 wiec negatyw a 3 dni pozniej juz 15,90 wiec wczesniej nie ma sensu@Takaja123 trochę późno. Przecież na najczulszych testach sikanych pisze, że wykrywają już siedmio dniową ciążę. A beta we krwi pojawia się przecież wcześniej.
Z racji negatywnych testów sikanych w ciąży którą straciłam wolę odrazu zrobić wynik z krwi, ale nie wiem kiedy już można.
reklama
i jaki wynik ? mam nadzieje ze pieknie przyrastaDziękuję za odpowiedzi na temat witaminek, ciężka decyzja [emoji4] czekam na wyniki dzisiejszej bety, sprawdzałam przyrost, powinny być za jakąś godzinkę.
mohaaa
Fanka BB :)
Robiłaś tylko swoją genetykę, czy partnera/męża tez? Wszystko ok wyszło?Oczywiście że warto spróbować sama wiem po sobie , wydałam na badania kilka tysi bo robiłam cała genetykę, płeć, swoją genetykę plus immunilogie a to kosztuje nie mało. Więc jeśli będzie szansa na te pieniądze to bierz śmiało i nie traktuj tego że głupio Ci je brać
Lu_cy
Wiecie co w regulaminie PZU jest napisane że przyznają chyba od 22 czy 23 tygodnia. Ja poroniłam w 10 tygodniu, ale nikt mnie nie prosił o wypis ze szpitala. Zalatwialismy wszystko przez Internet bo nie byłam w stanie iść do placówki PZU. Potrzebny był tylko skan naszych dowodów i akt urodzenia martwego dziecka. Także w PZU nie trzeba się tłumaczyć z tygodnia ciąży w którym doszło do poronieniaNo właśnie już coraz ciężej z tymi kwotami z badań. Szczególnie że chce zrobić genetyczne i muszę ustalić płeć. Tylko że to jest poronienie w 8 tc i muszę napisać ewidentnie do ubezpieczyciela. Bo tam widziałam że jest ubezpieczenie na wypadek urodzenia martwego dziecka i może też będą brać pod uwagę od 22 tc. Sama nie wiem. Ale warto spróbować.
o masz wspolczuje nerwow zwiazanych z czekaniemDziewczyny nie wiem czemu ale jeszcze nie ma wyników na necie ech, coś czuje że już dziś nie będzie.
Charlotte21
Też mam w PZU więc jest szansa.Wiecie co w regulaminie PZU jest napisane że przyznają chyba od 22 czy 23 tygodnia. Ja poroniłam w 10 tygodniu, ale nikt mnie nie prosił o wypis ze szpitala. Zalatwialismy wszystko przez Internet bo nie byłam w stanie iść do placówki PZU. Potrzebny był tylko skan naszych dowodów i akt urodzenia martwego dziecka. Także w PZU nie trzeba się tłumaczyć z tygodnia ciąży w którym doszło do poronienia
Lu_cy
Dowiedz się jaki masz numer polisy ubezpieczenia i wszystko sobie załatwisz przez neta bez stresu. Tylko musisz mieć zeskanowane dokumentyTeż mam w PZU więc jest szansa.
reklama
Oczekujaca123
Niestety... 23go minie rok jak urodził się Franek, a zarazem zmarł... A ja już mam kolejne dzieci, mimo to bardzo przeżywam to wspomnienie pustka w serce zawsze będzie. Mimo wszystko cieszę się, że miałam możliwość trzymać mojego synka na rękach i pożegnać się z nim23 tc? Matko. Nie wiedziałam że spotkała Cię aż taka tragedia !!!! Strasznie współczuję!!!
Choć teraz widzę jak bardzo Staś jest do niego podobny...