reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa masz objawy to dobry znak, trzymam mocno kciuki za serduszko [emoji3590] a jak tam plamienia ustaly?

@kasiula222 senność też jest objawem ja miałam tak od początku, a później się nasilily inne. Kiedy masz wizytę?
Kochana nie jest jakaś silna ta senność . . Wizyta dopiero 19 czerwca .. na samą myśl mam ciarki :( tak strasznie się boje ;(

reklama
@kasiula222 dopiero na 19 czerwca? Umarłabym z tego czekania ! Cierpliwa jesteś bardzo :)
A uczucie strachu wiem jak paraliżuje. Wczoraj nie wytrzymałam jakoś i pękłam. Płacz w poduszkę z niepokoju. Akurat męża nie było w domu. ehhh

@kasiula222 faktycznie jesteś bardzo cierpliwa :) ale jeśli masz wszystkie potrzebne leki w domu to wydaje mi się, że w dobrym czasie będziesz miała wizytę. Robiłaś betę czy wolisz jednak nie stresować się jeszcze tym?

@mohaaa oby wszystko było dobrze to najważniejsze :)

@Charlotte21 kochana jesteś bardzo silna i dzielna przygotowałas się na najgorsze, a tu serduszko zabiło ❤️ oby już było wszystko dobrze do samego rozwiązania :)

No właśnie tez miałam pisać co tu taka cisza ;) Ale się rozgadalyscie.. u mnie plamien już nie ma wgl od niedzieli:D dziś byłam u lekarki rodzinnej po l4 bez problemu mi dała do przyszłego poniedziałku, we wskazaniu napisała ze wczesna ciąża i bóle brzucha. Dziś śnił mi się sex.. obudziłam się ze skurczamio_O bardzo mi tego brakuje, alejeszcze bardziej się boje...
Aaa i pawiedzialam pani doktor ze chce iść jeszcze na betę w tym tygodniu, ale ona mi powiedziała żebym sobie dała spokój bo nawet jeśli byłoby „coś nie tak” to beta może nadal rosnąć... :oops: wiec nie wiem czy iść...
@mohaaa @Charlotte21 mam nadzieje ze jutro wszystko pójdzie gładko i serduszka będą ❤
A my @kasiula222 musimy jeszcze trochę zaczekać :(

@Takaja123 A co kochana u ciebie? Który dzień cyklu? Zaczęliście starania ?

@takaja nie robiłam bety ani chyba nie pójdę do gina wcześniej bo to nic nie da to za wczesna ciąża ...Pójdę do lekarza zobaczę pęcherzyk i się wcale nie uspokoje bo najważniejszą wizyta będzie właśnie wtedy 19 a potem prenetalne jeśli doczekam mam nadzieję . A właśnie jak u cb ? Kiedy starania?
@COCO rodzina ma chyba rację z tą betą zostało nam tylko czekac a to jest jak wieczność dla mnie te 3 tyg.

Dziewczyny kończy mi się kwas foliowy i będę zamawiać jeszcze na ten miesiąc, przy okazji chciałam od razu zamienić jakieś witaminy kompleksowe dla kobiet w ciąży, bo póki co biorę tylko kwas, b6, b12 i d3. Zastanawiałam się nad duphavit pregna lub composita mama dha ale wszystkie te kompleksy posiadają w składzie również zwykły kwas foliowy, a ktoś tu kiedyś pisał ze zwykły kwas przy naszej mutacji mthrf może nawet zaszkodzić :oops: Doradźcie, co kupić?

Jeśli kwas to polecam z solgaru ,przy mutacji on działa ,zwykłe nie , ja biorę pregna 2 ,ale to od 2 trymestru więc jak coś to Ty 1 byś musiała , magnez jedz to na skurcze pomaga , tylko nie suplement a lek

reklama
Do góry