Paula919191
Fanka BB :)
A jest to pewne że lekarz da Ci receptę na heparyne? Bo jeśli tak to ja już bym zaczęła robić zastrzyki jeśli masz na te kilka dni. Ale może jeszcze niech ktoś się wypowie i ja robiłam zastrzyki na noc ale jak bierzesz acard to chyba najlepiej zastrzyki rano a acard na noc-tak czytałam tu na forum kilka dziewczyn tak robiło. Ja byłam na samej heparynie więc brałam ją na noc ale później miałam robić anty-xa czy jakos tak żeby sprawdzić czy mam dobrą dawkę i hematolog mówila żeby wtedy przestawić już heparyne na rano.@Takaja123 Czytałam gdzieś, ze lekarz wypisuje heparynę po dwóch przerastających betach... jutro idę pierwszy raz, a potem w piątek. I jak będzie Ok to na poniedziałek się do niego zapisze już po receptę. A proszę powiedzcie mi, wy byście już robiły zastrzyki od cienia na teście? Biorę cały czas acard, ale znalazłam w domowej apteczce całe opakowanie clexane 0.4 (mąż miał kiedyś dwa opakowania przepisane na kolano) Noi całe jedno zostało ważne do 2021 roku... czyli myślicie żeby zacząć już dziś na własna rękę ? A kiedy robić najlepiej zastrzyki ? Rano czy na noc przed spaniem ?
Ja mam dziś mega kryzys, wszystko mnie drażni, pokłóciłam się z mężem na maxa i poszłam do siostry i zostaje na noc taka jestem zła i to chyba na samą siebie...