młoda1994
Fanka BB :)
Jedyne jaki ruch mogę mieć to tylko w domu. Nie na ulicy. Bo w domu jak poczuje że jestem już zbytnio zmęczona mogę się położyć i odpocząć. Na ulicy już nie mam tej możliwości. Mimo wszystko i jak boję się aby ataki nie powróciły. Przy atakach byłabym do niczego. Non stop wtedy śpię nie mam siły na nic. Zapytałam Endo czy jak uda mi się schudnąć to czy zajde w ciążę. Nie zagwarantowal mi tego. Koleżanka mogła schudnąć i zaszła bo to był zwykły zbieg okoliczności. Nie ukrywajmy ale teraz nawet osoby szczupłe mają problem z zajściem w ciążę mimo że są zdrowe. Tak jak wspominałam wyżej w postach waga nie jest przeciwskazaniem do zajścia w ciążę. Już nie mówię o obcych dziewczynach ale mam w rodzinie co druga kobieta otyla lub z nadwagą i mają dzieci całe i zdrowe urodzone w terminie A nawet przenoszone. Oczywiście nie chce się wymadrzac bo to nie o to chodzi. Ale sama byłam już z nadwagą i zachodzilam w ciążę. Więc wnioski mam tylko jedne. Z każdą waga idzie zajść w ciążę oczywiście nie mówiąc o osobach które nie umieją się poruszać ze swoją waga. Chociaż ostatnio widziałam jak kobieta która wazyla ponad 200 kg urodziła bliźniaków.@Dzoana88 ja też dziś myślałam o Tobie co u Ciebie wszystko jak na razie jest dobrze po infekcji nie widać śladu ale lekarz jeszcze kazał wykorzystać cały sprey i na kilka dni używania jest ja czekam na @ niebawem powinna przyjść i zaczynamy starania od tego cyklu tyle czasu wstrzemiezliwosci to musimy nadrobić ale dopiero po @ troszkę się rozpisałem. Teraz Ty opowiadaj co tam u Ciebie dobrego?
@młoda1994 z sama dieta może być na prawdę ciężko zejść z wagi ćwiczenia dużo dają. Wiem, że nie Możesz być za bardzo aktywna ale jakiś truchcik, kijki, dłuższy spacer nie zaszkodzi polecam orbitrek przy tym pracują wszystkie mięśnie, któraś z dziewczyn opowiadała tu historie swojej koleżanki, która miała problem z zajściem w ciążę poszła do lekarza i powiedział, że jak schudnie to wtedy nie będzie problemu i schudła i od razu zaszła w ciążę. Trzymam mocno kciuki żeby gin do którego idziesz był konkretny i żeby Ci pomógł to wszystko ogarnąć [emoji173].