reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 to dobrze, że lekarz od razu zareagował i zrobił co należy. Najważniejsze, że Ty i Wiktoria macie się dobrze. Już w domku? :)

Dziś wyszłysmy do domku ;) nadal wszystko takie inne, nowe, a za razem cudowne. Wiki urodziła się równo tydzień przed moją drugą rocznica poronienia.... Pamiętam jak wtedy leżałam w tym samym szpitalu i pamiętam że byłam wtedy pewna ze nigdy nie będzie dane mi być mamą... Dlatego powiem wam szczerze, WALCZCIE O SWOJE MARZENIA! bo na prawdę warto!! ;)

reklama
@roki_1991 chyba takiej motywacji Mk brakowało za co Ci dziękuję. ❤ Strasznie przeżyłam te ostatnie poronienia na naszej grupie i jestem przerażona może powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania itp a Ty tu wlalas ogromną nadzieję w moje serce. Będę walczyć do skutku teraz tak na prawdę zaczęły się schody z zajściem ale głównie problem w tym, że te starania są ale jak przychodzi odpowiedni czas to ich nie ma i brak efekty niestety.

Ostatnia edycja:
@roki_1991 chyba takiej motywacji Mk brakowało za co Ci dziękuję. ❤️ Strasznie przeżyłam te ostatnie poronienia na naszej grupie i jestem przerażona może powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania itp a Ty tu wlalas ogromną nadzieję w moje serce. Będę walczyć do skutku teraz tak na prawdę zaczęły się schody z zajściem ale głównie problem w tym, że te starania są ale jak przychodzi odpowiedni czas to ich nie ma i brak efekty niestety. Przez 21 dni ostatnio brak jakiegokolwiek zbliżenia ja po prostu przestałam się starać i czekam na krok ze strony męża bo to zawsze ja wychodzę z inicjatywą.
Trzymam mocno kciuki za was :)

Dziś wyszłysmy do domku ;) nadal wszystko takie inne, nowe, a za razem cudowne. Wiki urodziła się równo tydzień przed moją drugą rocznica poronienia.... Pamiętam jak wtedy leżałam w tym samym szpitalu i pamiętam że byłam wtedy pewna ze nigdy nie będzie dane mi być mamą... Dlatego powiem wam szczerze, WALCZCIE O SWOJE MARZENIA! bo na prawdę warto!! ;)
Coś z tymi datami jest na rzeczy . Maks się urodził 26.06.18 A Anastazja 27.06.17 A ja wiedziałam że tak będzie, że nie urodzi się w lipcu jak miałam termin ...

Ostatnia edycja:
@roki_1991 chyba takiej motywacji Mk brakowało za co Ci dziękuję. ❤️ Strasznie przeżyłam te ostatnie poronienia na naszej grupie i jestem przerażona może powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania itp a Ty tu wlalas ogromną nadzieję w moje serce. Będę walczyć do skutku teraz tak na prawdę zaczęły się schody z zajściem ale głównie problem w tym, że te starania są ale jak przychodzi odpowiedni czas to ich nie ma i brak efekty niestety. Przez 21 dni ostatnio brak jakiegokolwiek zbliżenia ja po prostu przestałam się starać i czekam na krok ze strony męża bo to zawsze ja wychodzę z inicjatywą.
Fakt starania są ciężkie. ;/ niby współżycie małżeńskie ma budować więź i relacje A tutaj starania pod musztre tego niestety nie ułatwiają. Też miałam ten etap. I nie wiem jaka radę Ci dac. ;( musi przejść. Trzeba się dogadać, pogadać. Móze coś wytłumaczyć. Niestety mężczyźni nie czytają nam w myślach. (I może dobrze) i nie domyśla się. Też mężowi zarzucalam że tylko ja się staram i wychodzę z inicjatywą i ja to wszystko rozkręca. I miałam.poczucir że tylko ja wiem co dobrze.
Ale dalam na luz. Nie wiem jak ale dalam. ;) także tobie też tego życzę;* bo jak się dzieje dobrze między partnerami to i starania są lepsze.

@roki_1991 chyba takiej motywacji Mk brakowało za co Ci dziękuję. [emoji173] Strasznie przeżyłam te ostatnie poronienia na naszej grupie i jestem przerażona może powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania itp a Ty tu wlalas ogromną nadzieję w moje serce. Będę walczyć do skutku teraz tak na prawdę zaczęły się schody z zajściem ale głównie problem w tym, że te starania są ale jak przychodzi odpowiedni czas to ich nie ma i brak efekty niestety.
Też jestem przerażona poronieniami, myślę że każda z nas co się stara. Chce zeby mi sie udało zajsc w ciaze Ale zarazem bardzo się boję, zaczelam myslec że za mało badań zrobilam a że wyszły mi mutacje to zaczynam wątpić czy one były przyczyną, A ja wzięłam je za pewnik. sama nie wiem już co myslec.
Nie badalam tych komórek nk i wiele innych ... mam potrzebę sprawdzic coś więcej...

Hej dziewczyny jak myślicie co może być przyczyną bolu piersi od 18 dc? Mój cykl wynosi 30 dni A owu według kalendarzyka przypadła 16-17 dc. Mam już dość czytania Tych wszystkich stron internetowych, myślę że nie jedna z Was ma większą wiedzę niż cały ten Internet [emoji847]

Nigdy wcześniej nie zauważyłam takiego bólu mam wrażenie że piersi powiekszyly mi się o 2 rozmiary. Zazwyczaj zaczynały mnie boleć od 2-3 dni przed @.
Na początku 1 ciąży którą poronilam miałam podobnie ale nie mogę sobie przypomnieć kiedy zaczęły się bóle. Nie miałam wykonywanych żadnych badań bo podobno przy 1 poronieniu się takich nie robi... To mój 1 cykl starań po stracie.
Wiem że to za wcześnie na wczesne objawy ciąży... [emoji25]

reklama
Hej dziewczyny jak myślicie co może być przyczyną bolu piersi od 18 dc? Mój cykl wynosi 30 dni A owu według kalendarzyka przypadła 16-17 dc. Mam już dość czytania Tych wszystkich stron internetowych, myślę że nie jedna z Was ma większą wiedzę niż cały ten Internet [emoji847]

Nigdy wcześniej nie zauważyłam takiego bólu mam wrażenie że piersi powiekszyly mi się o 2 rozmiary. Zazwyczaj zaczynały mnie boleć od 2-3 dni przed @.
Na początku 1 ciąży którą poronilam miałam podobnie ale nie mogę sobie przypomnieć kiedy zaczęły się bóle. Nie miałam wykonywanych żadnych badań bo podobno przy 1 poronieniu się takich nie robi... To mój 1 cykl starań po stracie.
Wiem że to za wcześnie na wczesne objawy ciąży... [emoji25]
Może coś z prolaktyną jest nie tak? Też mi się wydłużył czas bólu piersi przed @. Ja miałam prolaktynę wysoko, ale w normie. Także do tej pory nie wiem co było na rzeczy.

Do góry