Paula919191
Fanka BB :)
Jutro pojedziemy do szpitala na Zaspe, jeśli mnie przyjmą od razu na zabieg to idę, jeśli nie to czekam do czwartku i jadę do UCK i tam wtedy najpierw próbuje tabletkami. Więc loteria.To jest ciężki temat. Ale wsparcie jest najważniejsze, ważne, że jest z Tobą. Ja jak się dowiedziałam, to musiałam wrócić ok. 12 km, to nie byłam nawet w stanie zadzwonić do męża, jak dojechałam, to nie byłam w stanie nic powiedzieć tylko weszłam zapłakana i się przytuliłam. Później tylko wydukalam parę słów. Dopiero na drugi dzień mogłam coś mówić. To jest straszne, że takie rzeczy nas spotykają. Jest to strasznie niesprawiedliwe. Jedne piją, cpają i rodzą dzieci, a my tak bardzo chcemy i tak to się kończy.
Jak tam kochana u Ciebie? Podjęłaś już decyzję?
Dziewczyny chce zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy, p/c przeciwjądrowe ANA, p/c przeciw antygenom łożyska APA , antykoagulant tocznia i komórki NK. Czy mogę je zrobić już teraz np. jutro mimo, że noszę w sobie jeszcze martwy płód czy trzeba jakiś czas ja te badania poczekać?z genetyką to wiem,że czas nie ma znaczenia ale nie wiem jak z powyższymi nadaniami. Proszę Was o podpowiedź.