reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki, wam też się pochwalę. Dziś na świat przyszła Wiktoria :) jest prześliczna i jestem w niej totalnie zakochana!! :) najpiękniejszy dzień w moim życiu. Niestety musiało być cc więc teraz będzie mi ciężko wrócić do formy, ale jakoś damy radę ;)
Gratulacje kochana!! Wspaniały prezent na zajączka [emoji173][emoji173] zdrówka dla Wiktorii !! A dla Ciebie szybkiego powrotu do formy [emoji4]

Dziewczynki, wam też się pochwalę. Dziś na świat przyszła Wiktoria :) jest prześliczna i jestem w niej totalnie zakochana!! :) najpiękniejszy dzień w moim życiu. Niestety musiało być cc więc teraz będzie mi ciężko wrócić do formy, ale jakoś damy radę ;)
Kochana gratulacje !!❤️❤️❤️❤️ Dużo zdrówka dla Was! Odpoczywaj ;)

Pojechalam do szpitala lekarz powiedzial jakieś zapalenie tam jest dostałam zatrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny. Tak mnie jajniki bolaly :/ Do domu globulki dopochwowe i ketonal kazal brac
@Ijusz ja po zabiegu nic nie dostałam żadnego antybiotyku. Jedyne co to byłam na uspokajaczach i proszkach na sen.

@Paula919191 mimo to, że nie przeżyłam tego jak dziewczyny @coco07 i @Zabulinka_86 to ja nie zdecydowałabym się na takie poronienie jak już wiem jak wygląda, a i tak skończyło się na zabiegu.

Kochana gratulacje!!
Chyba trochę się pospieszyła??
Odpoczywaj i tul skarb swój największy [emoji3590]

reklama
Do góry