reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Takaja123 szpital w Wodzisław Śląskim. Nikt z nią nie porozmawiał, lekarka zostawiła ja na tym łóżku płacząca.
Ja z nią pogadałam, przeszłam przez to dwa razy. I tak wiem, ze nie ostro ja słowa, ktore mogą ukoić ból, ale przynajmniej miała komu się wypłakać zapytać co dalej.
Jeszcze najbardziej mnie zdenerwowało to, ze okej jakby nie było odwiedzających na sali. Ale na moim łóżku siedział mój chłop, a ta bez skrupułów przyszła i przekazała wieści. Mogła go chociaż wyprosić. Oboje zostaliśmy bez słowa. Totalny absurd. Mój powiedział, ze na pewno tu nie urodzę.

@Niepatrzwstecz ja czekam na różowe kreseczki. Mojej tez nie było widać, musiałam dobrze się przyjrzeć, wiec liczę, ze jutro już będzie mocniejsza [emoji813]️

@justyndziuk straszne podejście. Doskonale rozumiem decyzję Twojego męża. Dobrze, że chociaż Ty z nią porozmawialas zawsze to jakieś wsparcie tymbardziej że też to przezylas. Szkoda mi strasznie tej kobiety.

Normalnie nie mogę tego zrozumieć, jak takie osoby mogą żyć na tym świecie, a jeszcze bardziej dziwi mnie fakt, ze takie osoby wykonują taki zawód. Zawod w którym ważna jest empatia i zrozumienie drugiego człowieka. A tam takie su*ki pracują :crazy:

@Paula919191 Kochana jak tam po wizycie? Który to tydzień u Ciebie ?☺️

Normalnie nie mogę tego zrozumieć, jak takie osoby mogą żyć na tym świecie, a jeszcze bardziej dziwi mnie fakt, ze takie osoby wykonują taki zawód. Zawod w którym ważna jest empatia i zrozumienie drugiego człowieka. A tam takie su*ki pracują :crazy:

@Paula919191 Kochana jak tam po wizycie? Który to tydzień u Ciebie ?☺️
Jeszcze czekam. Miałam na 16.45 ale jest opóźnienie dosyć spore. Narazie brzuch mnie z nerwów boli ... Wg apki 8+3,zobaczę co tam mi lekarz powie po USG. Trzymaj mocno kciuki bo zaraz tu zejdę na zawał ;p

reklama
Do góry