Boże teraz ja się też stresuje, mogłaś iść na betę!!!! [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie nastawiam się ale nadzieja się tli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nastawiam się ale nadzieja się tli...
Znam to uczucie heheMiałam się nie nakręcać ale już chodzę jak zegarek [emoji1787]
My z mężem uzywaliśmy prezerwatyw z 6 lat i dziecka z tego nie było [emoji85] ale podobno może się tak zdarzyć, jak nieprawidłowo jest założona. Może zrób test?Dziewczyny czy waszym zdaniem mozna zajsc w ciaze uzywajac prezerwatywy?
Jeszcze czekam. Miałam na 16.45 ale jest opóźnienie dosyć spore. Narazie brzuch mnie z nerwów boli ... Wg apki 8+3,zobaczę co tam mi lekarz powie po USG. Trzymaj mocno kciuki bo zaraz tu zejdę na zawał ;pNormalnie nie mogę tego zrozumieć, jak takie osoby mogą żyć na tym świecie, a jeszcze bardziej dziwi mnie fakt, ze takie osoby wykonują taki zawód. Zawod w którym ważna jest empatia i zrozumienie drugiego człowieka. A tam takie su*ki pracują
@Paula919191 Kochana jak tam po wizycie? Który to tydzień u Ciebie ?
Jeszcze czekam. Miałam na 16.45 ale jest opóźnienie dosyć spore. Narazie brzuch mnie z nerwów boli ... Wg apki 8+3,zobaczę co tam mi lekarz powie po USG. Trzymaj mocno kciuki bo zaraz tu zejdę na zawał ;p