reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tyle, że ja juz te zarazki pozbierałam, z jednego przeziebienia jeszcze dobrze nie wyszłam, a tu następne.. W poniedziałek chyba pójdę do lekarza, obawiam się, ze bedę miała zapalenie oskrzeli, bo mam kaszel jak stary gruźlik

Mika to nie dobrze.. nie dobrze.. spróbuj się kurować domowymi sposobami a nad spaniem w jednym łożu nie zastanawiaj sie tylko niestety DWA OSOBNE ŁÓZKA i najlepiej pokoje. Ja Ci kochanie dobrze radzę.. ale to już Wasza decyzja.. nigdy nie jest zapóźno.. więc lepiej mnie zarazków "pozbierać" i spać osobno

asiq83 Gratuluję dziś za mąż pójścia!!!!!!!!! Wszystkiego naj..naj ...naj..na nowej drodze życia!! I Przede wszystkim GROMADKI DZIECI!!!
Poprosimy zdjęcia z dzisiejszego weselicha i jakąś weselną może :sorry2::laugh2:

Mircia zgadzam sie ze Slodzutka lepiej dmuchac na zimne:tak:
obiadek gotowy ja wykapan i wielkie odlicznie do powrotu M czyli za jakies 15 minut powinien byc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jutro jedzie do domku i wraca we wtorek buuu:-:)-(

wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka z pracy ktora palila do konca ciazy urodzila sliczna coreczke:-) nie ktorzy to maja szczescie obym i ja miala je nastepnym razem

kasiek gdzie sie podziewasz

Mirka życzę ci zdrowia,dmuchaj na siebie:tak:

Słodziutka dobranoc i masuj plecy Wiesia:-)

Ja jeszcze sobie trochę pobędę ale już się pożegnam

Kolorowych snów wszystkim

Od wczoraj faktycznie pustki,ale nie ma się co dziwic,może wrzesień zaobfituje w nowe fasolki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witajcie wieczorową porą.....
Ja od rana byłam z moimi stworkami na grzybach i nawet troszkę pozbieraliśmy.... najgorsze to czyszczenie i gotowanie...ale sosik i krokiety będą pyszne:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Mireczko rzeczywiście te bakterie teraz są ci jak najbardziej zbędne.... trudno mężus na eksmisję:baffled:

Słodziutka pozdrowienia dla Wiesia i może jakąś fajną masażystkę mu skołuj;-);-);-).... chyba że zrobisz mu masaż stopami.... wszystko to żarty ale na poważnie życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia bo wiem co to za ból.....

Selenko to życzę poprawy wyników i trzymam kciuki za staranka... teraz jesteś taka wypoczęta że będzie musiało się udać....

buziaczki dla wszystkich...... powodzenia w starankach

reklama
Asiq....................

Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele,
Życzę więc Wam szczęścia wiele,
Stadka dzieci, mrowia wnuków
I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków!
Oprócz tego powodzenia,
Marzeń, planów, snów spełnienia,
Dużo zdrowia, pełnej kasy
I miłości po wsze czasy.

A kiedy będziesz żoną moja,