reklama
Mi powiedział lekarz,że to może być dziedziczne.Ale tyle rzeczy mi już mówiono.. Wiem jedno, moja ciąża obumarła w 7-8 tygodniu, a tak się właśnie dzieje, gdy ma się niedoczynność. Będę więc żyła w strachu, ale z nadzieją. Póki co zbadam się czy wyleczono stan zapalny,bo nie chcę ryzykować,za bardzo boli strata, po dzień dzisiejszy boli..a latka mi lecą.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam, jeśli zdążę postaram się nadrobić teraz zaległości. Ale czasu mało.
Angela mniam ... mniam... szarlotka... będę u Ciebie dzisiaj o 22 powinnam się wyrobić
Angela mniam ... mniam... szarlotka... będę u Ciebie dzisiaj o 22 powinnam się wyrobić
slodziutka_e
Angela kochana... Tobie chyba nic pisać nie muszę ;-) wystarczy że krzyknę i od razu lepiej ;-)
Wiesz jak się cieszę razem z Tobą.
Mika mojemu męzowi coś się z kręgosłupem podziało :---( w poniedziałek wizyta u jakiegoś specjalisty bo lekarz pierwszego kontaktu dał tylko silne leki przeciw bólowe które na szczescie pomagają ... bo inaczej mąż chodził po ścianach i gryzł łózko :-(
pixella - powinno wszystko wrócicć do normy a jak nie.. wiesiołek.. ja mam już daawno kupiony.. lecz nie ma sensu u mnie jak narazie zażywać bo ze staranek nici.. ale jak widzę u mnie ze śluzem jest OK.
Buziam wszystkie i życzę miłeeeego wieczoru sobotniego..
i takim sposobem Andżi nie chce mnie dzisiaj widzieć u siebie.. odpowiedzi zero ;-)
Wiesz jak się cieszę razem z Tobą.
Mika mojemu męzowi coś się z kręgosłupem podziało :---( w poniedziałek wizyta u jakiegoś specjalisty bo lekarz pierwszego kontaktu dał tylko silne leki przeciw bólowe które na szczescie pomagają ... bo inaczej mąż chodził po ścianach i gryzł łózko :-(
pixella - powinno wszystko wrócicć do normy a jak nie.. wiesiołek.. ja mam już daawno kupiony.. lecz nie ma sensu u mnie jak narazie zażywać bo ze staranek nici.. ale jak widzę u mnie ze śluzem jest OK.
Buziam wszystkie i życzę miłeeeego wieczoru sobotniego..
i takim sposobem Andżi nie chce mnie dzisiaj widzieć u siebie.. odpowiedzi zero ;-)
Witam wieczorową porą.Własnie się wkurzyłam,napisałam do superfoto,zeby mi napisali jaki jest czas realizacji fotoksiązki bo potrzebuję już na 6.09 z okazji 50rocznicy ślubu teściów a oni mi odpisali,że nie ma potrzeby odpowiadania na to pytanie,olali mnie.
slodziutka_e
Hej Karolcia ...
dziękuje.. ;-)
olej ich.. znajdź inną firmę która się tym zajmuję..
dziękuje.. ;-)
olej ich.. znajdź inną firmę która się tym zajmuję..
slodziutka_e
zmykam nie mam czasu teraz..
całuski wszystkie...
papapatki
całuski wszystkie...
papapatki
reklama