reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mi powiedział lekarz,że to może być dziedziczne.Ale tyle rzeczy mi już mówiono.. Wiem jedno, moja ciąża obumarła w 7-8 tygodniu, a tak się właśnie dzieje, gdy ma się niedoczynność. Będę więc żyła w strachu, ale z nadzieją. Póki co zbadam się czy wyleczono stan zapalny,bo nie chcę ryzykować,za bardzo boli strata, po dzień dzisiejszy boli..a latka mi lecą.

Zmykam robić szarlotkę, szkoda,że mieszkacie tak daleko, chętnie zaprosiłabym na kawkę lub zieloną herbatkę i ciasteczko. :-)

Witam, jeśli zdążę postaram się nadrobić teraz zaległości. Ale czasu mało.

Angela mniam ... mniam... szarlotka... będę u Ciebie dzisiaj o 22 :-D powinnam się wyrobić :laugh2:

Angela kochana... Tobie chyba nic pisać nie muszę ;-) wystarczy że krzyknę i od razu lepiej ;-):laugh2:
Wiesz jak się cieszę razem z Tobą.

Mika mojemu męzowi coś się z kręgosłupem podziało :-:)-:)-( w poniedziałek wizyta u jakiegoś specjalisty bo lekarz pierwszego kontaktu dał tylko silne leki przeciw bólowe które na szczescie pomagają ... bo inaczej mąż chodził po ścianach i gryzł łózko :-(

pixella - powinno wszystko wrócicć do normy a jak nie.. wiesiołek.. ja mam już daawno kupiony.. lecz nie ma sensu u mnie jak narazie zażywać bo ze staranek nici.. ale jak widzę u mnie ze śluzem jest OK.

Buziam wszystkie i życzę miłeeeego wieczoru sobotniego..

i takim sposobem Andżi nie chce mnie dzisiaj widzieć u siebie.. odpowiedzi zero :zawstydzona/y:;-):laugh2:

Witam wieczorową porą.Własnie się wkurzyłam,napisałam do superfoto,zeby mi napisali jaki jest czas realizacji fotoksiązki bo potrzebuję już na 6.09 z okazji 50rocznicy ślubu teściów a oni mi odpisali,że nie ma potrzeby odpowiadania na to pytanie,olali mnie.:angry::angry:

reklama
Do góry