reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie

Niedzielne południe a ja biegam po domu i nie mogę sie wyrobić... we wtorek wyjeżdżam na parę tygodni więc i pranie i sprzątanie aby zostawić moim domownikom wszystko w porządku... wieczorkiem jeszcze prasowanko....
Jeszcze w dodatku przyszła 2 @ (o dziwo po 29 dniach!!!!) i jest strasznie okrutna... nie pamiętam takich obfitych... mam nadzieję że do jutra przystopuje bo jutro pierwsze spotkanie w nowej pracy:sorry2: kurcze mam stracha...

reklama
wróbelek witaj widzę że mieszkamy blisko siebie bo ja koło Międzyrzecza. To przykre co cię spotkało co nas wszytskie to spotkało i wiesz rozumiem Twój ból ale mam radę żebyś wykasowała sobie suwaczek ile byłoby dni ciąży bo on cię dołuję daj sobie czas na żalobę tyle czasu ile potrzebujesz a potem patrz do przodu nie można żyć przeszłością.

Melduję że u nas dobrze nospa i magnez pomogły brzusio wyciszony odpoczywam dużo i nie stresuje się a poza tym jutro mój synek idzie pierwszy dzień do przedszkola i martwię się jak ja to przezyję:zawstydzona/y:;-)

Dmucham i chucham na was ile sił

reklama
Witaj Jeżyk

Nie martw się o małego, on poradzi sobie lepiej od ciebie... ja pamiętam pierwszy dzień mojej córci... sama beczałam w domu:tak:

Ale po tygodniu już było wszystko ok.... trzymam za was kciuki....

Do góry