@OneMoreTime Podziwiam, że chcesz próbować SN, ale jakby Ci się udało, to potem będzie zdecydowanie łatwiej zajmować się dziewczynkami. Co do objawów:
1. Pierwszy poród - w nocy stwierdziłam, że chcę siku, więc poszłam do ubikacji. Wróciłam do łóżka, ale coś czuję, że dalej chce mi się siku i jakoś mokro mi się robi. No to jeszcze jedna wycieczka do WC. A tam patrzę - jakaś galaretka, więc idę męża budzić - a tam od łóżka do WC mokra ścieżka - a ja po ciemku nie widziałam, że ze mnie się sączy. Odczuwalnych skurczy nie miałam mimo, że akcja miała miejsce ok 2, a cc miałam o 8 (ze względu na pośladkowe ułożenie).
2. Drugi poród - na 4 dni przed miałam już dość porządne skurcze przez które spać nie mogłam. Podobnie jak przy pierwszym porodzie w nocy zaczął odchodzić mi czop (ale wody odeszły dopiero na porodówce). O 4 byłam w szpitalu, a zaraz po 7 młody się urodził SN.
@Loli05 Może być jedno z drugim razem. Jak za 2 tygodnie dostaniesz okres, to będziesz mogła z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że miałaś teraz owu ;-) Moim zdaniem owu mogła być nawet jak hormony nie spadły do 0.