reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny wczoraj po raz pierwszy zobaczyłam maleńką brązową nitkę na papierze a dzisiaj wieczorem znowu. Zaczynam się niepokoić, nie ma szans że lekarz mnie przyjmie szybciej niż w piątek. Jest sens jechać na pogotowie? Niby nie ma krwi ani ciągłości plamień ale zawsze jakaś obawa.

@Jivka będzie dobrze kochana trzymam za twoją fasolke mocno kciuki [emoji173][emoji173]
@Takaja123 jesteś tu dla mnie przykładem pozytywnego myślenia więc proszę trzymać fason [emoji6] każdej z nas zdarzają się gorsze dni, jeśli potrzebujesz teraz odpocząć to nic złego, ja w następnym cyklu ruszam z kopyta haha no zobaczymy Ale no chcialabym żeby w końcu się udało , i wierzę w to że i tobie i mi sie w koncu poszczesci [emoji4][emoji173]

@w_karolcia Kochana ja Ci nie pomogę z luteina, bo niestety nigdy nie było mi dane jej przyjmować :( Ale widzualam ze roki ci już napisała, ze możesz brać, to bierz :)
I zgadzam się z tym, ze jeśli to bardzo wczesna ciąża to najlepiej zrobić test z porannego moczu ... Masz jeszcze jakiś test w domu ?

@w_karolcia Kochana ja Ci nie pomogę z luteina, bo niestety nigdy nie było mi dane jej przyjmować :( Ale widzualam ze roki ci już napisała, ze możesz brać, to bierz :)
I zgadzam się z tym, ze jeśli to bardzo wczesna ciąża to najlepiej zrobić test z porannego moczu ... Masz jeszcze jakiś test w domu ?

Niestety nie mam. Po pracy wyszedł mi wyraźniejszy dużo i na wieczór. Ale jutro się pewnie zaopatrze

@Dzoana88 już wracam do pionu :) jak nie ten cykl to kolejny będzie nasz :) u mnie powoli zbliża się owulacja być może, że będzie jutro dalej bawię się w paski. Może jutro coś podzialamy. :) a Ty kiedy masz tomograf?

@w_karolcia możesz spokojnie brać luteine na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Trzymam kciuki żeby jutro kreska była ciemniejsze :)

@Psiara1996 jeśli niepokoi Cię to warto pojechać na IP. To wcale nie musi oznaczać nic złego ale będziesz spokojniejsza, a stres nie pomaga. Może zrób betę i powtórz po48h. Trzymam kciuki ❤️

@Dzoana88 już wracam do pionu :) jak nie ten cykl to kolejny będzie nasz :) u mnie powoli zbliża się owulacja być może, że będzie jutro dalej bawię się w paski. Może jutro coś podzialamy. :) a Ty kiedy masz tomograf?

@w_karolcia możesz spokojnie brać luteine na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Trzymam kciuki żeby jutro kreska była ciemniejsze :)

@Psiara1996 jeśli niepokoi Cię to warto pojechać na IP. To wcale nie musi oznaczać nic złego ale będziesz spokojniejsza, a stres nie pomaga. Może zrób betę i powtórz po48h. Trzymam kciuki [emoji173]️

Dziękuje [emoji173]️[emoji173]️

reklama

Wzięłam luteinę i idę spać. Po pracy może kupię test. [emoji4][emoji4][emoji4]dziękuje za wsparcie!

Do góry