reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 różowe z tego co pamiętam ale w wolnej chwili zerknę i dam znać :) one są dobre bo miałam kiedyś zielone i nie sprawdziły się

@gosia100 kochana ale czas leci już 13tc❤️ trzymam kciuki żeby wszystko wyszło dobrze :) a jak tam samopoczucie? :)

Ostatnia edycja:
reklama
@Takaja123 Dzięki za pamięć :) Ja ostatnio mam bardzo pracowity czas i nie śledzę dokładnie forum. Musze siąść jednego wieczoru i przeczytać zaległości :)
Ja staraczką mam nadzieję być już w kolejnym cyklu. Okazało się, że mam wysokie komórki nk i czekam na wizytę w celu ustalenia leczenia. Mam nadzieję, że w tym samym cyklu będziemy już mogli działać :) 28 marca mam dopiero wizytę niestety ;/

Ja od dziś zaczynam przygodę z paskami owu [emoji6] ale zamowilam 50 sztuk z allegro no zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dopiero od 9 dni pije len Ale już czuje lekką poprawę. U mnie dziś 10dc.

Ja od dziś zaczynam przygodę z paskami owu [emoji6] ale zamowilam 50 sztuk z allegro no zobaczymy co z tego wyjdzie.
U mnie paski owulacyjne się sprawdziły :) jak miałam monitoring cyklu 4 razy, to za każdy razem paski dobrze pokazywały :) Także ja akurat byłam zadowolona

@annkow111 różowe z tego co pamiętam ale w wolnej chwili zerknę i dam znać :) one są dobre bo miałam kiedyś zielone i nie sprawdziły się

@gosia100 kochana ale czas leci już 13tc❤️ trzymam kciuki żeby wszystko wyszło dobrze :) a jak tam samopoczucie? :)
Jakoś jestem spokojna. Co mi los da będę musiała przyjąć na klatę. Oczywiście ciągle jakieś infekcje. Dalej na lekach ale pomału do przodu :) najgorsze ryzyko poronienia minęło :) prawdopodobnie będę miała druga córeczkę :)
A jak u Ciebie?

Dziewczyny a jakieś konkretne testy owulacyjne polecacie ? Ja kupiłam takie ... bo tylko takie były :oops: i to nie są te które @Takaja123 polecasz ...

@Dzoana88 u mnie tez 10 dc (bo plamienia nie liczyłam) i miałam zamiar zacząć testować od jutra... kurczę bo dziś się nie przygotowałam ja jestem nałogowa pijaczka wody (nie rozstaje się z butelka) i co za tym idzie, czesto chodzę do wc, a tam pisze żeby przed min 2 godz ograniczyć spożywanie płynów, żeby mocz nie był za bardzo rozcieńczony.. Wiec dziś już chyba nie ma sensu :(

@Charlotte21 Jakich pasków Ty używałaś? Ja jestem zielona w tym, pierwszy raz kupiłam takie testy ...

Załączniki

• 7138F6AA-3ACA-4D01-B0F5-DDE205E27C44.jpeg
    7138F6AA-3ACA-4D01-B0F5-DDE205E27C44.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
@coco07 jauzywalam takich. Zawsze je kupowałam w superpharm ;) mi one pomagały i nie miałam sytuacji w które ciągle mi pokazywały dni płodne ☺ już nie używam bo chwilowo mam zastój że staraniami. Ale jak zaczniemy to chyba też kupię.

Załączniki

• Screenshot_20190314-191723.jpg
    Screenshot_20190314-191723.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 74
A len na co pijesz ? Na poprawę śluzu? Czy tak ogólnie na zdrowie? ;)
Bo jeżeli chodzi o sluz płodny to myślałam że u mnie jest w sam raz, ale zdziwiłam się w momencie kiedy zaczęłam brać Oeparol! To naprawdę poprawiło płodny sluz. Aż w szoku byłam. ;)

reklama
Dzięki dziewczyny ;) No trudno ... narazie zużyje te co mam, a najwyżej następnym razem kupię inne..
@aga9921 Znajoma używała testów kupionych na allegro i nie polecała bo wiecznie dziwnie jej wychodziły :( ale podejrzewam ze różne te testy są i różni sprzedający, wiec może ona po prostu zle trafiła a Ty dobrze ;)

Do góry