reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@annkow111 kochana trzymam kciuki ❤️ może tym razem jednak nie mylisz się i coś będzie :) trzeba mieć nadzieję, a jak nie wyjdzie próbować dalej :) mi wydawało się, że skoro wtedy zaskoczyło od razu to i teraz tak będzie ale życie lubi płatac nam figle :)

@Takaja123 zobaczymy co to będzie :) jak nie ten cykl to kolejny tylko mam nadzieje ze ze stymulowany, bo wydaje mi sie ze naturalnie nie uda się, bo moja pierwsza ciąża i ta biochemiczna były po stymulacji :) A Ty chwila i zaczynasz działać :) Oby coś się ruszyło i tym razem udało się na 100%!:)

Te mi się sprawdzają :)

Załączniki

• IMG_20190314_165714.jpg
    IMG_20190314_165714.jpg
    351,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Hej kochane! Dawno się nie udzielałam, a od niedawna jestem na wrześniowych mamach ;) jutro kończę 13 TC. Niestety wczoraj na prenatalnych (biochemia) wyszło mi wysokie ryzyko zespołu Downa. Jednak USG genetyczne super (lekarz jest dobrej myśli). Dziś zrobiłam test sanco. Czekam ok 6 dni roboczych na wyniki. Mam nadzieję że wyjdą ok ;)
Trzymam za Was wszystkie kciuki :) na pewno się uda! Jeszcze będziecie mamami :)
Mam nadzieję, że i ja we wrześniu zostanę mamą zdrowego dzieciątka :)

Do góry