reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zastanawiałam się czy pisać. Zastanawiałam się czy nie odejść z forum.. ale na chwilę obecną nie mam co że sobą zrobić...
Tak więc od nocy leżę na porodowce zatrzymują akcję skurczowa..trochę się uspokoiło. Mam pompę z jakimś tokolitykiem do tego te tokolityki w tabletkach i magnez w kroplowce. Staś jest tak nisko że wali mi nogami w szew. Szyjka trzyma siema szwie.. niby ma 1.6 cm ale to zw Staś wali szew nie pomaga. Rokowania są kiepskie. To 24tc. Jest ciężko.
Modlę się za Was

reklama
@Oczekujaca123 Kochana nie wiem co mam Ci napisać :( musisz się trzymać i myśleć pozytywnie mimo wszystko! Ja merytorycznie nie wiele pomogę, bo dla mnie te szyjki, szwy, skurcze to póki co czarna magia, ale pomodlę się za was i mogę z całych sił trzymać kciuki żeby było dobrze ...
Jesteś w szpitalu, są wokół lekarze, wiec myśle, ze gdyby coś się pogorszyło oni natychmiast zareagują i mam nadzieje ze wszystko jest do opanowania. Tylko się nie załamuj, bo większość „siedzi” w głowie. Musisz pokazać dzieciaczkom, ze ich mama jest silna i będzie walczyć dla nich...
Tule Cię mocno

@Oczekujaca123 poruszyłam niebo i wszystkich Świętych także musi się udać. Wierzę w to!
Dziewczyny robimy szturm na niebo niech się zdarzy mały wielki cud!

Kochana wszystkie jesteśmy z Tobą!

Zastanawiałam się czy pisać. Zastanawiałam się czy nie odejść z forum.. ale na chwilę obecną nie mam co że sobą zrobić...
Tak więc od nocy leżę na porodowce zatrzymują akcję skurczowa..trochę się uspokoiło. Mam pompę z jakimś tokolitykiem do tego te tokolityki w tabletkach i magnez w kroplowce. Staś jest tak nisko że wali mi nogami w szew. Szyjka trzyma siema szwie.. niby ma 1.6 cm ale to zw Staś wali szew nie pomaga. Rokowania są kiepskie. To 24tc. Jest ciężko.
To straszne , to wszystko jest takie nie uczciwe [emoji17] kochana teraz każdy tydzień/ dzien jest na wagę złota, musi sie tym razem skończyć wszystko lepiej niz poprzednio bo za dużo już przeszłas. Jestem modlitwa z Wami i najważniejsze nie trać nadziei bo ona jest bardzo ważna! Musi być dobrze !

reklama
Do góry