reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loli nie, lozysko wyksztalca sie dopiero po skonczonym 12 tc, tak ze narazie poprostu masz tam okolo 2cm endometrium i malenki zarodek ktorego nie dostrzezesz golym okiem. Nie sadze zeby ktokolwiek pozwolil ci czekac do 13tc z ronieniem bo grozi to infekcja tak ze nic ci sie nie zdazy tam wyksztalcic. Spokojnie.

reklama
@Takaja123 chętnie :) ale pod warunkiem że przyjmiecie w pakiecie bóle pleców, pośladków, spojenia łonowego, no i jeszcze zgage, bo jest gigantyczna ;)
Nie no, wiem że każda z was tutaj marzy o tym, choćby miała się męczyć z różnymi bólami. Trzymam mocno kciuki i przesyłam ciążowe fluidki ;) zarazajcie się moim wielkim brzuszkiem :)
Zobacz załącznik 948776
Brzuszek <3

Dziewczyny sorry to znow ja,prosze jeszcze raz mi powiedzcie czy jak na usg pisze 7 tyg i wymiary 22 mm 55mm 23mm pecherzyka,crl 8.1 ,brak akcji serca
To czy ten pecherzyk jeszcze bedzie rosl jak dziecko juz nie rosnie?nie mam zadnych objawow poronienia wciaz.wole ronic 7 tyg niz 9 tyg wedlug om,ale nie wiem czy endometrium jest jak na 9 tyg czy na 7 tyg jak zarodek.juz rozwazam opcje zabiegu ale odczekam jeszcze do wtorku do usg.
Ja tez lubie Netflix i chyba wszystko juz obejzalam tam:)

reklama
Do góry