Oczekujaca123
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Destino ale super ksiezniczka, waleczny szkrabik
U mnie 31tc ale maly ma hipotrofie najpierw byl ponizej 10 centyla w 28tc a w 30tc juz ponizej 5 centyla. Kolejne usg za tydzien... tak ze znow ciaza ciezka i tony wylanych lez, prawdopodobnie rozwiazanie nastapi jeszcze wczesniej. Miala byc cc planowana w 38tyg ale jesli nic sie nie poprawi to mozliwe ze juz w okolicach 36tyg kurczaczek bedzie po tej stronie brzucha. Strasznie ciezki okres dla mnie przyznam szczerze.
@Destino wiem.. W złych chwilach myślę o Tobie, o Helence i o mojejpsycholog , która.pokazuje mi dzieciaczki z 25tc które mają już rok czy dwa i są.calkiem zdrowe ! Pracuje z ich rodzicami, obserwuje w szpitalu jak się rozwijają. Tak naprawdę 23-25tc jest najciezszy , niby poród.. niby ratują dzieci ale z 23 i 24tc szanse są marne.. po 25tym rosną i tego się trzymam ! Przypomnij mi kiedy dokładnie urodziłas Helenke? W sensie ile była w szpitalu?@Oczekujaca123 zleci, moze powoli i z trudzikiem, ale zleci. Twoje skarby juz takie duze. 23tc... mam trudne skojarzenia z tym tygodniem, bo zaczelam krwawic i to byl poczatek mojego porodu. Nie mam jednak az tak zlych doswiadczen jak twoje. Minie, nie obiecuje, ale ufam gleboko, ze tym razem sie uda przetrwac i dotrwac do bezpiecznego czasu. Sciskam. Poki co popatrz na Helenke [emoji4] 26tc, przezyla, wam tez sie uda Zobacz załącznik 948199